Μαύρη Θύελλα: Το πούλμαν για Κυπαρισσία

Με τον κόσμο της να δηλώνει παρών θα αγωνιστεί στην Κυπαρισσία η Καλαμάτα, στην πρώτη μεγάλη δοκιμασία της σεζόν στην Α΄ τοπική. Το πούλμαν ήδη δρομολογήθηκε και η αναχώρηση ορίστηκε για τις 2.15μ.μ. το μεσημέρι της Κυριακής από το γήπεδο Μεσσηνιακού. Σύμφωνα με ενημέρωση της Λέσχης φιλάθλων υπάρχουν ακόμη θέσεις για όποιον ενδιαφέρεται. Πληροφορίες στα τηλ. 6944 809208 (Σταύρος), 6938 948344 (Γιώργος)

Εκτός του πούλμαν βέβαια αρκετοί θα είναι οι φίλοι της ομάδας οι οποίοι θα μεταβούν με ΙΧ αυτοκίνητα στην Κυπαρισσία ενώ στο γήπεδο θα βρεθεί κόσμος από τις γύρω περιοχές.

Η Καλαμάτα ολοκλήρωσε ουσιαστικά την προετοιμασία της για το ματς με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδο Μεσσηνιακού. Τα προβλήματα που υπάρχουν είναι δεδομένα και έχουν να κάνουν με τους τραυματίες Κουντάνη και Κουκούτση ενώ ο Βασιλόπουλος έδειξε να ξεπερνά το πρόβλημα στους προσαγωγούς. Λόγω της πολυήμερη απουσίας του ωστόσο έχει μείνει πίσω και δεν υπολογίζεται.

Οι μελανόλευκοι θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση το πρωί του Σαββάτου ενώ κατά την πάγια τακτική του το τεχνικό δίδυμο των Χαζτηαγγελή- Μάνα θα ανακοινώσει την 18δα πριν το ματς.

576 views
Top