Μαύρη Θύελλα: Πανέτοιμη και με το κόσμο της για το διπλό

Πανέτοιμη για την πρώτη μεγάλη πρόκληση της χρονιάς είναι η Καλαμάτα η οποία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στην Α’ τοπική εκστρατεύει σήμερα στην Κυπαρισσία.

Οι μελανόλευκοι παραμένουν αήττητοι στην φετινή σεζόν, έχοντας απολογισμό 8 νίκες και μια ισοπαλία σε τέσσερα φιλικά και πέντε επίσημα ματς που έχουν δώσει και θέλουν να διευρύνουν το σερί τους.

Γνωρίζουν καλά πως δεν θα έχουν εύκολο έργο αλλά και τη άλλη ξέρουν πως εάν κάνουν το παιχνίδι τους τα πράγματα θα γίνουν πιο απλά γι’ αυτούς.

Οι Χατζηαγγελής- Μάνα δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες του μακροχρόνια απόντα Κουντάνη, του Κουκούτση ο οποίος θα μείνει ακόμη 10 μέρες εκτός ενώ ο Βασιλόπουλος αν και ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Το πιθανότερο είναι πως η Καλαμάτα θα παραταχθεί με το ίδιο σχήμα που κατέβηκε στο ματς της πρεμιέρας με τον Τέλο Άγρα. Ο Κωνσταντακόπουλος δηλαδή κάτω από τα δοκάρια, οι Γεωργιόπουλος, Τζανετέας, Μπαστακός, Λιόλιος από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα, Σαραντόπουλος, Μπεγέτης, Νικολόπουλος, Κουρούπης στο κέντρο και μπροστά οι Τσουλάκος, Καλαντζής.

Στην πρώτη τη έξοδο στο πρωτάθλημα, η Καλαμάτα δεν θα είναι μόνη της καθώς έχει ήδη ναυλωθεί ένα πούλμαν από τα μέλη της Λέσχης φιλάθλων ενώ αρκετοί θα είναι και οι φίλαθλοι της Μαύρης Θύελλας οι οποίοι θα μεταβούν με ΙΧ στην Κυπαρισσία.

563 views
Top