Μαύρη Θύελλα: Δοκιμές με επιθετική τριπλέτα αλλά και … δίδυμα

Με την απόκτηση του Βασίλη Αθανασόπουλου αναπροσαρμόζονται και τα αγωνιστικά πλάνα της Μαύρης Θύελλας καθώς ο Τάσος Χατζηαγγελής και ο Έλβιο Μάνα έχουν ξεκινήσει τις δοκιμές προκειμένου να βρουν τη χρυσή τομή για το αγωνιστικό σχήμα της ομάδας στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στις δύο προπονήσεις που έγιναν με τη συμμετοχή του καλαματιανού επιθετικού δοκιμάστηκαν όλες οι δυνατές επιλογές όσον αφορά στην επίθεση τόσο σε πρόσωπα όσο και σε διάταξη. Έτσι, με τους φερόμενους «βασικούς» δοκιμάστηκε ήδη επιθετική τριπλέτα Καλαντζή, Τσουλάκου, Αθανασόπουλου ενώ στην προπόνηση της Πέμπτης σειρά είχαν τα «δίδυμα» καθώς το διπλό ξεκίνησε με τους Καλαντζή- Τσουλάκο και ολοκληρώθηκε με τους Καλαντζή- Αθανασόπουλο.

Σε ένα σχήμα που όχι απλά θα προβληματίσει αλλά θα… πανικοβάλει την αντίπαλη άμυνα έχουν θέση και οι τρείς στην ενδεκάδα γεγονός που θα κάνει ιδιαίτερα επιθετική την Καλαμάτα. Ωστόσο οι συνθήκες που διαμορφώνονται σε κάθε αγώνα θα είναι αυτές που θα καθορίσουν και τις τελικές επιλογές.

Την Παρασκευή αναμένεται να κάνει και τη πρώτη του προπόνηση ο νεοαποκτηθείς Τάσος Καντούτσης ο οποίος βέβαια δεν υπολογίζεται για το ματς του Σαββάτου με την Αβiα.

Εκτός θα είναι και ο Γεωργιόπουλος ο οποίος απέχει από τις προπονήσεις και θα κάνει μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Πριν το τέλος του μήνα δεν υπολογίζεται και ο Κουκούτσης ενώ καλύτερα μέρα με την μέρα πάει και Ηλίας Κουντάνης ο οποίος έκοψε τα ράμματα από την επέμβαση στον χιαστό και έχει ξεκινήσει φυσικοθεραπείες.

822 views
Top