«Μαύρη Θύελλα»: Ρεπό …τέλος και πρωινό ξύπνημα (pics)

Από τα πρώτα πράγματα που τόνισε ο Λεωνίδας Μπίλης ερχόμενος στην Καλαμάτα ήταν πως θέλει να δουλέψει πολύ με τους ποδοσφαιριστές του ώστε να τους δώσει να καταλάβουν τι ζητάει απ΄ αυτούς, τα στοιχεία που θα πρέπει να βάλουν στο παιχνίδι τους και γενικότερα την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία.
Όλα αυτά άρχισαν να μπαίνουν σε εφαρμογή από σήμερα. Υπό άλλες συνθήκες οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας θα έκαναν ρεπό, όπως κάθε Τρίτη, αλλά αυτό φαίνεται πως θα πρέπει να το ξεχάσουν για το προσεχές διάστημα. Ο 47χρονος τεχνικός καθιερώνει πλέον τις πρωινές προπονήσεις και αυτό έγινε και σήμερα στο γήπεδο του Ασπροχώματος. Οι μελανόλευκοι δούλεψαν πολύ σε ασκήσεις έπαιξαν διπλό με προορισμούς με τον Μπίλη να κάνει συνεχώς επισημάνσεις αλλά και να επιβραβεύει τις σωστές προσπάθειες.
Το παρών βέβαια έδωσαν και τα νέα αποκτήματα της ομάδας Άγγελος Κολημήτρας και Κώστας Παλιούρας ενώ ο Χρήστος Ρήγας… προηγήθηκε κατά ένα 24ωρο αφού είχε προλάβει και την χθεσινή προπόνηση. Μια τετράδα παικτών, οι Αγγελόπουλος, Τσιμικλής, Παναγιωτόπουλος και Κωνσταντινίδης έκαναν μόνο τρέξιμο ενώ το πρόγραμμά τους ακολούθησε και ο Ένιο Κραστόβτσφ ο οποίος μετά από μέρες πάτησε πάλι χόρτο. Απόντες λόγω μαθημάτων ήταν οι Γκαρμοίρης, Νικολόπουλος.

374 views
Top