Μαύρη Θύελλα: Με “Αθανασό”, Πουλάκο, φιλικό 2-0 επί του Τσικλητήρα

Με μια... βολίδα του Βασίλη Αθανασόπουλου και ένα άριστο τελείωμα με “σκαφτό” σουτ του Κυριάκου Πουλάκου, η Καλαμάτα πέτυχε φιλική νίκη με 2-0 επί του Τσικλητήρα στο Δημοτικό Στάδιο.

Ήταν ένα ματς που κλείστηκε από τα τεχνικά επιτελεία των δυο ομάδων προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι εκ των ποδοσφαιριστών δεν έπαιξαν, ή έγιναν αλλαγή το Σαββατοκύριακο και υπό αυτό το πρίσμα ιδιαίτερα χρήσιμο τόσο για τους μελανόλευκους όσο και τους “ροσονέρι”.

Με την Καλαμάτα έπαιξαν για πρώτη φορά οι νεοαποκτηθέντες Αθανασόπουλος και Καντούτσης αλλά και ο υπό δοκιμή ευβοιώτης αμυντικός Γιώργος Πέππας. Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Κωνσταντακόπουλος (στο δεύτερο ημίωρο έπαιξε ο Μπεσσής) ενώ αγωνίστηκαν ακόμα οι Βασιλόπουλος, Τζανετέας, Μπεγέτης, Μερκούρης, Κουρούπης, Πουλάκος, Σαραντόπουλος, Μπάρκας.

Κάτω από τα δοκάρια του Τσικλητήρα κάθισε ο Κόκκαλης και αγωνίστηκαν ακόμα οι Αγοραστός, Ζαχαρόπουλος, Τσώνης, Κερμενίδης, Καραμπάς, Χύσα, Μακρής, Πήλιος, Ιλιάζι, Ζάντσα, Μεμουσάι, Μεμά Στ., Μεμά Ν.

Οι υπόλοιποι έκαναν αποθεραπεία μετά την υπερπροσπάθεια απέναντι στην Παναχαϊκή, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Δημήτρης Ρούσσης για τον οποίο εκφράζεται η αισιοδοξία να είναι έτοιμος στο ματς που ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή στην Χαλκίδα.

1162 views
Top