Μαύρη Θύελλα: Φιλικό 2-1 στην Σπερχογεία με Πουλάκο και πέντε της Ακαδημίας!

Δυο είναι τα στοιχεία που μπορεί να κρατήσει κανείς από φιλικό της Μαύρης Θύελλας στην Σπερχογεία, με αντίπαλο την τοπική ομάδα, το απόγευμα τη Τετάρτης.
Το πρώτο αφορά στην διάθεση που έδειξε η πλειοψηφία των μελανόλευκων ποδοσφαιριστών και το δεύτερο το “βάπτισμα πυρός” που πήραν πέντε μικροί από τις Ακαδημίες της ομάδας!

Το ματς έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και η Μαύρη Θύελλα νίκησε 2-1 χάρη σε γκολ που σημείωσαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Πουλάκος και Λιόλιος ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε με πέναλτι, ο πρώην μελανόλευκος, Γιάννης Γιακουμής.

Οι Μάνα- Χατζηαγγελής μοίρασαν τον χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές με το βλέμμα, όπως είναι φυσικό, να είναι στραμμένο σ΄ αυτούς που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής. Υπό αυτό το πρίσμα, ο Κυριάκος Πουλάκος ήταν αυτός που άρπαξε την ευκαιρία και ξεχώρισε καθώς πέρα από το γκολ είχε καλές κινήσεις, πίεσε την αντίπαλη άμυνα και φάνηκε στο ματς ενώ καλά στοιχεία έδειξε και ο Δημήτρης Μπάρκας.
Θετικός στην επανεμφάνισή του μετά από καιρό ήταν και ο Κουκούτσης ο οποίος ουσιαστικά είναι μια... εσωτερική μεταγραφή μετά τον τραυματισμό του και την πολύμηνη απουσία.

Ξεχωριστό πάντως ήταν το φιλικό για τους πέντε μικρούς του Τάκη Δρούγα που πήραν χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο. Πρόκειται για τους Τάσο Δριμή, Βασίλη Κάτσο, Κώστα Τσαγκλή, Γιάννη Πικιό και Γιάννη Δημόπουλο, όλοι τους 14-15 χρόνων, εκπρόσωποι της νέας γενιάς της Μαύρης Θύελλας.

Τέλος, χωρίς πρόβλημα αγωνίστηκε ο Σταύρος Τσουλάκος ο οποίος έδειξε να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, όπως και ο Θύμιος Νάτσης.
Από την άλλη, η Σπερχογεία, έδειξε καλοδουλεμένο σύνολο και ήταν ανταγωνιστική παρότι είχε απουσίες.

Η Καλαμάτα ξεκίνησε με τους Μπεσσή, Καλογερόπουλο, Λιόλιο, Καντούτση, Μπαστακό, Νικολόπουλο, Μερκούρη, Κουρούπη, Καλαντζή, Τσουλάκο, Μπεγέτη και στο δεύτερο έπαιξαν οι Κωνσταντακόπουλος, Σταματελόπουλος, Πουλάκος, Μπάρκας, Αθανασόπουλος, Νάτσης, Κουκούτσης, Βασιλόπουλος.

Ο Γιώργος Καλόμαλος χρησιμοποίησε για την Σπερχογεία τους Τσούλο, Δημητρίου, Παπανικολόπουλο, Δωδεκάτο, Μοσχίδη, Μούστο, Αγγελή, Γιακουμή, Καραχάλιο, Χριστόπουλο, Μπάλα και αλλαγή τον Κουμπανάκη.

*Φιλικό με τον Αίαντα έκλεισε την ερχόμενη εβδομάδα η Καλαμάτα στο οποίο θα δώσει το παρλων και ο Σταύρος Παπαδόπουλος. εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.

1304 views
Top