Φιλικό «ξεμούδιασμα» και 3-0 τον Αίαντα η Καλαμάτα (pics)

Φιλική νίκη, υπό το βλέμμα του Σταύρου Παπαδόπουλου, πήρε η Μαύρη Θύελλα επί του Αίαντα Καλαμάτας με σκορ 3-0 στο ματς που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο γήπεδο που φέρει το όνομα του μεγαλοεπιχειρηματία και προέδρου της ομάδας.

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από αρκετό κρύο αλλά στα θετικά συγκαταλέγεται ο εξαιρετικός αγωνιστικός χώρος, ο οποίος «πατήθηκε» για πρώτη φορά μετά από καιρό και τις εργασίες που έγιναν τον τελευταίο μήνα.

Η «μελανόλευκη» έδειξε καλό πρόσωπο απέναντι στο νεανικό σύνολο του Γιάννη Σακελλαρόπουλου, με τον Τάσο Χατζηαγγελή να ξεκινάει με το σχεδόν όλη την βασική του ενδεκάδα (εκτός των Μπεσή και Μερκούρη) και να δίνει χρόνο συμμετοχής στο β΄ μέρος στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, αλλά και σε τρία παιδιά από την ακαδημία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Καλαντζής άνοιξε το σκορ στο 1ο δεκάλεπτο με συρτό σουτ εντός περιοχής και λίγο αργότερα ο Καντούτσης μετά από κόρνερ του Νάτση έκανε το 2-0.

Οι «μελανόλευκοι» είχαν ακόμα κάποιες ευκαιρίες με τους Νάτση και Καλαντζή, ενώ από την άλλη ο Αίαντας δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα απέναντι στην καλοστημένη αμυντική γραμμή της ομάδας των Χατζηαγγελή-Μάνα.

Στην επανάληψη οι δυο ομάδες πραγματοποίησαν μαζικές αλλαγές και ειδικά η Καλαμάτα που άλλαξε όλη την ενδεκάδα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει αισθητά ο ρυθμός.

Ο Μπεγέτης ήταν αυτός που με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Ιασ. Καραχάλιο και έκανε το 3-0
, ενώ λίγο πριν το φινάλε ο Βασιλόπουλος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι σε σουτ από τα αριστερά.

Χρέη διαιτητή ανέλαβε ο Τάσος Κωνσταντακόπουλος

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Μάνα-Χατζηαγγελής): Μπεσής, Λιόλιος, Μπαστακός, Καντούτσης, Καλογερόπουλος, Μερκούρης, Νικολόπουλος, Καλαντζής, Σαραντόπουλος, Αθανασόπουλος, Νάτσης.
Στο β΄ μέρος αγωνίστηκαν και οι Κουρούπης, Κυριακόπουλος, Σταματελόπουλος, Πουλάκος, Βασιλόπουλος, Μπάρκας, Μπεγέτης, Τσουλάκος και οι νεαροί Οικονομέας, Παναγιωτόπουλος και Δριμής που προέρχονται από τα «φυτώρια» της ομάδας.

ΑΙΑΝΤΑΣ (Σακελλαρόπουλος): Ιασ. Καραχάλιος, Στραβάκος, Ιωαν. Καραχάλιος, Λαγωνικάκος, Παπαγιαννόπουλος, Μιχαλόπουλος, Παλιατσέας, Πανταζής, Αντεμάι, Κανιώρος, Διονυσόπουλος.
Στο β΄ μέρος αγωνίστηκαν και οι Ζαφείρης, Ζαγαρέλος, Κουλουμπός, Καλογερόπουλος, Π. Παπαγιαννόπουλος, Παπαθεοδωρίδης

1952 views
Top