Μαύρη Θύελλα: Ξεκίνημα στο 2017 με δυο απόντες

Ανανεωμένοι και ξεκούραστοι μετά την διακοπή της Πρωτοχρονιάς, οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας πάτησαν για πρώτη φορά στην αυγή της νέας χρονιάς το χορτάρι του Δημοτικού σταδίου πραγματοποιώντας την πρώτη τους προπόνηση για το 2017.

Στο πρώτο προσκλητήριο έδωσαν άπαντες το παρών πλην των Γιώργου Κυριακόπουλου ο οποίος είχε μια μέρα επιπλέον άδεια και του Σωτήρη Κουκούτση ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση τα προηγούμενα 24ωρα.

Το τεχνικό δίδυμο των Χατζηαγγελή- Μάνα ξεκίνησε την δουλειά ενόψει της πρώτης αναμέτρησης του 2017, το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Πανθουριακό, στο οποίο οι μελανόλευκοι θα παρουσιαστούν πανέτοιμοι για την νίκη που θα τους επιτρέψει αν όχι να αυξήσουν, τουλάχιστον να διατηρήσουν το ξεκάθαρο προβάδισμα των 8 βαθμών στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Έτσι όπως έχει το πρόγραμμα για την συνέχεια, ο Γενάρης μπορεί να αποδειχθεί ο πλέον καθοριστικός μήνας για την έκβαση του τίτλου καθώς εάν η Μαύρη Θύελλα συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, δεν αποκλείεται να καθαρίσει το πρωτάθλημα από το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου.
Οι Πανθουριακός, Αναγέννηση Παραλίας και Πάμισος που ακολουθούν, έχουν να δώσουν στην συνέχεια αλλεπάλληλα ντέρμπι μεταξύ τους, οπότε θα υπάρξουν και οι ανάλογες απώλειες δίνοντας την δυνατότητα στην Μαύρη Θύελλα να αποσπαστεί περισσότερο.

Οι προπονήσεις που θα ακολουθήσουν, Τετάρτη και Πέμπτη θα γίνουν στο γήπεδο του Ασπροχώματος όπου την Κυριακή το μεσημέρι θα γίνει και η αναμέτρηση με τον Πανθουριακό, οπότε οι μελανόλευκοι θα αποκτήσουν καλή αίσθηση του αγωνιστικού χώρου έτσι ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι απ΄όλες τις απόψεις. 

677 views
Top