Μαύρη Θύελλα- Φάκελος μεταγραφές: Μόνο παίκτης έτοιμος για Γ’ Εθνική και Γκελγκέρια!

Εξαιρετικά μετρημένες θα είναι οι κινήσεις της Μαύρης Θύελλας στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου καθώς η ομάδα δείχνει πλέον να βαδίζει σταθερά  στον δρόμο για το νταμπλ και ενδεχόμενες προσθαφαιρέσεις θα αποβούν σε βάρος των ισορροπιών που έχουν αναπτυχθεί.

Οι μελανόλευκοι δεν «καίγονται» για μεταγραφές καθώς, αγωνιστικά, η ομάδα δεν δείχνει να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ενώ υπάρχουν επιλογές σε όλες τις θέσεις οπότε οι κινήσεις- εάν γίνουν- θα είναι εξαιρετικά μικρής κλίμακας.

Το σκεπτικό της όποιας ενίσχυσης θα βασιστεί σε δυο άξονες. Ο πρώτος έχει να κάνει με έτοιμο παίκτη που θα έχει χρονικό ορίζοντα πέρα από την φετινή χρονιά και ο δεύτερος με νεαρό γηγενή.

Στην πρώτη περίπτωση, η Καλαμάτα ενδέχεται να μπεί σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστή μόνο στην περίπτωση που μπορεί να υπολογιστεί για το ρόστερ της επόμενης χρονιάς στην Γ΄ Εθνική. Τότε και μόνον τότε θα γίνει κίνηση καθώς δεν υπάρχει λόγος για άλλη προσθήκη την στιγμή μάλιστα που στο υπάρχον ρόστερ υπάρχουν παιδιά που πρέπει να πάρουν χρόνο συμμετοχής στον δεύτερο γύρο.

Τώρα, όσον αφορά την περίπτωση κάποιου νεαρού, η Καλαμάτα ετοιμάζεται να επαναφέρει στις τάξεις της τον Έλβις Γκεγκέρια. Ο ταλαντούχος μέσος βρίσκεται στο μικροσκόπιο των ανθρώπων της ομάδας και η καλή παρουσία του με τον Ηρακλή δεν έχει περάσει απαρατήρητη.
Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος για τον οποίο δεν συνέχισε τον Σεπτέμβρη στο ρόστερ της ομάδας και προτιμήθηκε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Φαίνεται όμως πως η στιγμή της επιστροφής -και αυτή την φορά της παραμονής- ήρθε, οπότε ο νεαρός μέσος θα αποτελέσει μια σίγουρη επένδυση για το μέλλον.

1731 views
Top