Μαύρη Θύελλα: Τι λέει ο Δημ. Τσάκωνας για την πρώτη ήττα- Στο Ασπρόχωμα με Ανδρούσα!

Ψύχραιμα και με την αναγκαία διάθεση αυτοκριτικής αντιμετωπίζουν στην Καλαμάτα την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα η οποία δεν φέρνει βέβαια την... συντέλεια του κόσμου αλλά χρειάζεται να αξιολογηθεί ώστε να μην επαναληφθεί.

Η Μαύρη Θύελλα έχασε το αήττητο αλλά όχι τον προσανατολισμό της στο στόχο που παραμένει η κατάκτηση του νταμπλ και με δεδομένο πως σε δυο 24ωρα υπάρχει ο ημιτελικός του Κυπέλλου με την Ανδρούσα, αφήνει πίσω της την κυριακάτικη αναμέτρηση.

“Αποδείχθηκε πως η διακοπή του πρωταθλήματος μας έβγαλε εκτός ρυθμού κάτι που αγωνιστικά έγινε φανερό στην εξέλιξη του ματς. Ενδεχομένως και η διαφορά των οκτώ βαθμών δημιούργησε εφησυχασμό...”, λέει στο sport365.gr ο αντιπρόεδρος της Καλαμάτας, Δημήτρης Τσάκωνας, για τα αίτια της πρώτης ήττας, παρά την θετική εικόνα της Μαύρης Θύελλας στο πρώτο ημίχρονο.

“Η εμφάνιση της ομάδας ήταν καλή στο πρώτο μέρος στο οποίο πιστεύω κυριαρχήσαμε και είχαμε δυο- τρεις πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν το ίδιο καλοί, η απόδοσή μας έπεσε. Δεχτήκαμε ένα αρκετά τυχερό γκολ, όμοιο μ΄ αυτό από το Μιλτιάδη αλλά αυτή την φορά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε αλλά δεν σταματάμε εδώ. Απαιτείται σωστή διαχείριση, θα το ξεπεράσουμε συνεχίζοντας ψύχραιμα και με αποφασιστικότητα...”, καταλήγει.

Στο μυαλό των μελανόλευκων βρίσκεται ήδη ο επαναληπτικός ημιτελικός Κυπέλλου με την Ανδρούσα στον οποίο θα προσπαθήσουν να πετύχουν μια ευρεία νίκη- πρόκριση στον τελικό όπου περιμένει ήδη η Αναγέννηση Παραλίας.

Η αναμέτρηση θα γίνει, την Τετάρτη (11/1) το μεσημέρι (2.15 μ.μ.), στο γήπεδο του Ασπροχώματος το οποίο προτιμήθηκε λόγω των προβλέψεων για έντονες βροχοπτώσεις.
Το Στάδιο δεν παραχωρείται από τον Δήμο σε περίπτωση κακοκαιρίας και στο “Στ. Παπαδόπουλος” θα υπήρχε μεγάλη επιβάρυνση ενόψει και του κυριακάτικου ματς, με την Ανδρούσα και πάλι για το πρωτάθλημα.

851 views
Top