ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ: Πρόβλημα Νάτση·μένει εκτός με Ανδρούσα, κάνει αλλαγές ο Χατζηαγγελής!

Με μια αναγκαστική απουσία και δυο- τρια ακόμη νέα πρόσωπα στην 11άδα θα παραταχθεί η Καλαμάτα στον αυριανό ημιτελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας με την Ανδρούσα.

Νοκ άουτ από το ματς στο γήπεδο του Ασπροχώματος (2.15 μ.μ.) βγήκε ο Θύμιος Νάτσης λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Ο ικανός μέσος ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από ένα χτύπημα στο σημείο και θα κάνει μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία του προβλήματος.

Εκτός από το Νάτση όμως, η 11άδα της Καλαμάτας θα έχει κι άλλες αλλαγές σε σχέση με τον Πανθουριακό. Εκτός αναμένεται να μείνει και ο Αθανασόπουλος με τον Σαραντόπουλο ενώ θέση διεκδικούν ο Πουλάκος με τον Μερκούρη ενώ το ροτέισον του Τάσου Χατζηαγγελή ενδέχεται να είναι ακόμη πιο διευρυμένο.

Η Καλαμάτα στοχεύει στην πρόκριση με μια ευρεία -ει δυνατόν- νίκη, ώστε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις της πρώτης της φετινής ήττας την περασμένη Κυριακή.

Θυμίζουμε πως το πρώτο ματς στην Ανδρούσα είχε λήξει ισόπαλο 1-1 με γκολ του Καλογερόπουλου και αυτογκόλ του Καντούτση. Το ματς θα διευθύνει ο Δημήτρης Νίκας με βοηθούς τους Ι. Γιαννέτσο, Χ. Γεωργαντά.

882 views
Top