Ακτοπλοϊκώς για το τρίποντο

Στην τελική ευθεία για την σημαντική αναμέτρηση με τον Κανάρη στην Χίο μπαίνει η προετοιμασία της Καλαμάτας με τον Λεωνίδα Μπίλη να ανεβάζει στροφές στο πρόγραμμα θέλοντας να κρατήσει σε εγρήγορση τους μελανόλευκους. Η Καλαμάτα θα πάει στο νησί της μαστίχας έχοντας ως μονόδρομο την κατάκτηση του τρίποντου θα της δώσει αφενός μεν τους απαραίτητους βαθμούς μιας και τα περιθώρια έχουν αρχίσει και στενεύουν, αφετέρου την ψυχολογική ώθηση για την συνέχει και τα ντέρμπι που ακολουθούν. Το θετικό για τον 47χρονο τεχνικό είναι πως έχει άπαντες τους μελανόλευκους στην διάθεσή του και μάλιστα ιδιαίτερα ορεξάτους όπως φάνηκε στην προπόνηση (φωτό με τους Κερμενίδη, Λένγκα, Ίλιεφ σε πρώτο πλάνο) που έγινε στο γήπεδο του Ασπροχώματος.
Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Παναγιωτόπουλος ο οποίος έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στον προσαγωγό χωρίς να είναι κάτι το ανησυχητικό, όπως και ο Δημήτρης Πιτσιλής. Τα ευχάριστα έρχονται από τον Αλέξανδρο Χαλκιαδάκη ο οποίος έχει επιστρέψει σε πολύ καλή κατάσταση και πήρε μέρος κανονικά στο παιχνίδι με μπάλα χωρίς να νοιώσει την παραμικρή ενόχληση
Στο μεταξύ, έχουν ρυθμιστεί και οι τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησης στην Χίο για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής. Η αποστολή θα αναχωρήσει το μεσημέρι του Σαββάτου από την Καλαμάτα για τον Πειραιά όπου θα γίνει η επιβίβαση στο πλοίο για το 8ωρο ακτοπλοϊκό ταξίδι. Το δρομολόγιο είναι βραδινό πράγμα που σημαίνει πως η διανυκτέρευση θα γίνει εν πλω σε καμπίνες. Με την άφιξη η αποστολή θα μεταβεί σε ξενοδοχείο όπου θα γευματίσει ενώ μετά το ματς θα ακολουθήσει την αντίστροφη πορεία παίρνοντας το βραδινό πλοίο για την επιστροφή.


745 views
Top