Νοέας,διαρκείας και...τραπέζι στον Ακάδημο Καλαμάτας

Στην ανακοίνωση της έναρξης συνεργασίας με τον Πέτρο Νοέα, αθλητή ο οποίος έχει ξεκινήσει τη καριέρα του από τον σύλλογο, προχώρησε η διοίκηση του Ακάδημου Καλαμάτας, κάνοντας γνωστό ότι ο 28χρονος φόργουορντ του Προμηθέα Πατρών αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή… «Η διοικούσα επιτροπή σε συνεργασία με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας και υπεύθυνο ακαδημίας Γιώργο Ροζακέα, αποφάσισαν από κοινού ότι καθήκοντα τεχνικού διευθυντή θα ασκεί ο Πέτρος Νοέας. Έτσι, ο κ. Ροζακέας αποδεσμεύεται από πρόσθετα τεχνικά βάρη και θα εργαστεί απερίσπαστος με την ανδρική ομάδα και την Ακαδημία. Η επιλογή του κ. Νοέα είναι η πλέον ενδεδειγμένη, καθώς είναι γνώστης του αντικειμένου και η τοποθέτησή του θα συμβάλλει τα μέγιστα στη στρατηγική που έχει χαράξει ο σύλλογος.» επισημαίνεται στο πρώτο μέρος της ανακοίνωσης που κλείνει με την αναφορά στα εισιτήρια διαρκείας αλλά και το τραπέζι το οποίο παρέθεσε η διοίκηση στους αθλητές.

Αναλυτικότερα… «Εντωμεταξύ, στο άριστο κλίμα που επικρατεί στον σύλλογο προστέθηκε ένα ακόμα ευχάριστο γεγονός: Η διοικούσα επιτροπή παρέθεσε γεύμα στου αθλητές της ανδρικής ομάδας, ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος, με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των αθλητών, των τεχνικών και των παραγόντων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην οικογενειακή ταβέρνα «Τα Ρολλά», η οποία αποτελεί χορηγό της ομάδας μας. Κλείνοντας, αναφέρουμε ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας, η τιμή εισιτηρίου ανέρχεται στα 10 ευρώ και καλούμε τους γονείς, τα μέλη, τους φίλους της ομάδας, αλλά και του αθλήματος, να ενισχύσουν οικονομικά τον σύλλογο στο πραγματικά δύσκολο έργο του.

Τέλος, η διοικούσα επιτροπή, ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος, εύχεται να έχουμε όλοι τη χαρά να απολαύσουμε ένα ελκυστικό πρωτάθλημα, αντάξιο προηγούμενων ετών, χωρίς εντάσεις και διαξιφισμούς, σε αθλητικά πλαίσια και χωρίς τραυματισμούς, ώστε η καλύτερη ομάδα να αναδειχθεί στην κορυφή.»

434 views
Top