Τελευταίες πινελιές από Γεννιά ενόψει πρεμιέρας

Το τελευταίο τεστ πριν την πρεμιέρα της Α΄ Κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και το παιχνίδι με την ΑΕ Σπάρτης δίνει τη Τρίτη το βράδυ ο νεοφώτιστος Απόλλωνας Τρίπολης, αντιμετωπίζοντας το εφηβικό του Αρκαδικού, με τον Χρήστο Γεννιά να επιζητά τη βελτίωση των όποιων αδυναμιών έχει διακρίνει στη διάρκεια της προετοιμασίας.

Μιλώντας με τον 39χρονο τεχνικό για τον τρόπο με τον οποίο κύλησε η προετοιμασία και κυρίως το τι θα πρέπει να περιμένουμε από την ομάδα του στο πρωτάθλημα η απάντηση ήταν λιτή αλλά και σαφέστατη… «Όπως έχω πει αρκετές φορές, για μας μετρά πρώτα η συμμετοχή και η ευχαρίστηση του παιχνιδιού. Θέλουμε να αφήσουμε το στίγμα μας στη κατηγορία, μέσα όμως από συγκεκριμένους κανόνες και με σεβασμό για τον αντίπαλο. Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, μπορώ να πω ότι δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι κάτι που θα έρθει μετά τις πρώτες 2-3 αγωνιστικές.

Με το πέρασμα των αγώνων θα βελτιωνόμαστε, άλλωστε είμαστε μια νέα ομάδα που θέλει το χρόνο της για να δείξει τις αρετές της. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα αλλά αισιοδοξώ πως η επίτευξη του βασικού στόχου δηλαδή της παραμονής θα έρθει και περιμένω να γίνει νωρίς για να δοθεί αρκετός χρόνος σε όλα τα παιδιά» μας δήλωσε ο κ. Γεννιάς που βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει πλέον ιδιαίτερα προβλήματα.

191 views
Top