Μεγάλος κερδισμένος το μπάσκετ και η Καλαμάτα

Στιγμές ανάλογης της χτεσινής, με τη Τέντα να έχει τόσο πολύ κόσμο σε παιχνίδι της Α΄ Κατηγορίας μπάσκετ- πλην ίσως κάποιου τελικού- είναι η αλήθεια ότι δεν μπορώ εύκολα να θυμηθώ, στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με τον αθλητισμό και το μπάσκετ.

Το άθλημα που δοκιμάζεται στη περιοχή μας και σε ολόκληρη τη χώρα και που παραμένει «ζωντανό», παρά τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζουν τα σωματεία, ήταν ο μεγάλος νικητής , της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας της Ένωσής μας και ρόλο σε αυτό έπαιξε και θα παίξει στη συνέχεια η παρουσία της ομάδας της Καλαμάτας.

Το σωματείο που έχει τεράστια δυναμική και το οποίο μπορεί να δημιουργήσει τον βασικό πόλο για όλους τους μπασκετικούς της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, είναι ικανό να αλλάξει τα δεδομένα στην ένωση αποτελώντας αυτό που επιθυμούν οι άνθρωποι που το δημιούργησαν και αυτοί που το στηρίζουν.

Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα… Θα βρεθούν εμπόδια, ίσως μπούν και τρικλοποδιές, ωστόσο αυτοί-για τους δημιουργούς του εγχειρήματος γράφω- έχουν υποχρέωση απέναντι στο άθλημα, τους φίλους του αθλητισμού και του μπάσκετ αλλά και την ίδια τη πόλη, που διψά για όμορφα ταξίδια, να παλέψουν και να πετύχουν.

Υ.Γ: Πολύ όμορφη και μπασκετική ατμόσφαιρα-ρόλο σε αυτό έπαιξαν και οι φίλαθλοι της Μαύρης Θύελλας που βρέθηκαν στη Τέντα- που εντυπωσίασε και τους ανθρώπους της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Χαρακτηριστική η «τοποθέτηση» του Χρήστου Δαμουρά που έμεινε έκπληκτος από την παρουσία τόσου κόσμου.

774 views
Top