Σκοπέτος για πρεμιέρα, Πύλο και πρωταθλητισμό

Για την εύκολη επικράτηση επί του ΓΣ Γαργαλιάνων στη πρεμιέρα της Α΄ Κατηγορίας, το ματς που ακολουθεί στη Πύλο και τους υψηλούς στόχους που έχουν θέσει και πάλι στον Ακάδημο μίλησε στο «Sport365.gr» ο ιθύνων νους του καλαματιανού σωματείου Άρης Σκοπέτος, τονίζοντας αρχικά…

«είχαμε λίγο άγχος λόγω πρεμιέρας ωστόσο μπήκαμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και το σημαντικότερο, δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, φτάνοντας εύκολα στη νίκη που ήταν άλλωστε και το ζητούμενο. Είναι θετικό ότι συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση αλλά το ματς αυτό τελείωσε και τώρα οφείλουμε να ετοιμαστούμε γι αυτό που ακολουθεί στη Πύλο.

Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι θα το δείξουμε και πάλι» δήλωσε ο 22χρονος πλέι μέικερ που αναφέρθηκε και στους υψηλούς στόχους τους οποίους υπάρχουν και αυτή τη χρονιά… «υπάρχουν οι προϋποθέσεις να πάμε ψηλά. Δεν θα είναι εύκολη η σεζόν, γιατί συμμετέχουν πολύ δυνατές ομάδες, αλλά μπορούμε να πετύχουμε. Γιατί να μην πανηγυρίσουμε και πάλι» είπε κλείνοντας ο παίκτης του Ακάδημου Καλαμάτας που δείχνει πιο ώριμος από ποτέ.

Ο Γιώργος Ροζακέας, από τη πλευρά του, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ενώ είχε και την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του στο ματς που έγινε τη Κυριακή στη Τέντα ανάμεσα στη Καλαμάτα και το ΝΟ Πύλου.

380 views
Top