Μέχρι τις 4 Δεκέμβρη οι συμμετοχές στο Τουρνουά Μίνι

Mε ανακοίνωση της η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ έκανε γνωστό ότι οι ομάδες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Τουρνουά μίνι μπάσκετ της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 θα πρέπει να υποβάλουν τη δήλωση συμμετοχής τους το αργότερο μέχρι τη Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015, έτσι ώστε να προβεί στην έκδοση της ειδικής προκήρυξης.

Αναλυτικά… «Σας στέλνουμε δήλωση συμμετοχής για το Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ, αγωνιστικής περιόδου 2015 - 2016, προκειμένου να προβούμε στην έκδοση της Ειδικής Προκήρυξης.

Α) Την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, στο Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ, δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές – αθλήτριες που έχουν γεννηθεί το έτος 2003 και νεώτεροι-ες.

Β) Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Τουρνουά, μπορούν να συμμετάσχουν σ΄ αυτό, με (1) μία ή περισσότερες ομάδες. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να υποβάλουν στην Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. έγκαιρα, κατάσταση με το ονοματεπώνυμο των αθλητών-τριών που θα συμμετέχουν σε κάθε ομάδα. 

Παρακαλούμε όπως, συμπληρώσετε και υποβάλετε στα γραφεία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. (Μαιζώνος 57 & Ειριπίδου-Καλαμάτα) τη δήλωση συμμετοχής, το αργότερο μέχρι τη Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015.»

270 views
Top