Με πετσέτες οι προπονήσεις στη Τέντα

Όσοι βρέθηκαν τη Κυριακή στη Τέντα για το παιχνίδι μπάσκετ ανάμεσα στη Καλαμάτα και το ΝΟ Πύλου είδαν πολλές φορές τους αθλητές να «εξασκούνται», εκτός από το μπάσκετ και στο σκι πάνω στο παρκέ.

Πολλές φορές είδαμε παίκτες να πέφτουν άσχημα στον αγωνιστικό χώρο και τουλάχιστον δύο ανησυχήσαμε ότι κάτι σοβαρό είχε συμβεί χωρίς, ευτυχώς, οι φόβοι των θεατών να επιβεβαιωθούν.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Τέντα δεν αντέχει άλλο… Συνεχής πτώση νερού από την οροφή στη πρώτη βροχή και ακόμη περισσότερη λόγω υγρασίας, δημιουργούν συνθήκες εξαιρετικά αντίξοες και επικίνδυνες για τους αθλούμενους.

Χαρακτηριστική εικόνα η χτεσινή, με τους αθλητές ομάδων μπάσκετ να χρησιμοποιούν- όπως φαίνεται στη φωτογραφία- πετσέτες για να προστατευθούν από τα επικίνδυνα σημεία, που διαπιστώσαμε ότι είναι τουλάχιστον 3-4 εντός του αγωνιστικού χώρου.

Δεν ξέρω εάν « χάθηκαν» τα λεφτά που χρειάζονταν για την ανακατασκευή της, εκείνο που διαπιστώνω είναι ότι χρειάζονται άμεσα παρεμβάσεις ριζικές για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Y.Γ: Κύριοι που ενδιαφέρεστε κάνετε κάτι άμεσα...

451 views
Top