Γιαννακόπουλος: Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο

Η πρώτη αναφορά του προπονητή της ομάδας μπάσκετ της Καλαμάτας, Θόδωρου Γιαννακόπουλου, στην ερώτηση μας για το ξεκίνημα του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, δεν είχε να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι αλλά με την παρουσία του κόσμου που ήταν πολυπληθής και εντυπωσιακός…

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, τον θέλουμε δίπλα μας καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν γιατί θα είναι δύσκολο και μακρύ το πρωτάθλημα.

Εύχομαι, στο ντέρμπι με τους Δρομείς, η Τέντα να έχει ακόμη περισσότερο κόσμο» δήλωσε ο 30χρονος τεχνικός που αναφέρθηκε εν συνεχεία στην εντυπωσιακή εμφάνιση της πρεμιέρας αλλά και στο δύσκολο ματς του Σαββάτου στη Σπάρτη «πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στη Πύλο για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε και τη νεανική ομάδα που διαθέτει.

Αντιμετωπίσαμε τον αγώνα με σοβαρότητα και συγκέντρωση και έτσι ήρθε η άνετη επικράτηση. Το κρατάμε και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι μετά το Γενάρη που υπολογίζουμε ότι η ομάδα θα παίξει το μπάσκετ που θέλουμε. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να πάμε ψηλά και αυτό ζητάμε ωστόσο θα χρειαστεί πολύ δουλειά, σοβαρότητα σε όλα τα επίπεδα και βοήθεια από τον κόσμο» επεσήμανε ο κ. Γιαννακόπουλος που ολοκληρώνει την προετοιμασία χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

549 views
Top