Η Μονεμβασιά αγκάλιασε το μπάσκετ και το τουρνουά "3 on 3"

Στη Μονεμβασιά φιλοξενήθηκε το Σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου το τουρνουά MILKO 3X3 δίνοντας την ευκαιρία σε 140 παιδιά, 124 αγόρια και 16 κορίτσια, να συμμετέχουν στις δραστηριότητες και να έρθουν πιο κοντά στο αγαπημένο τους άθλημα.

Οι μικροί επίδοξοι μπασκετμπολίστες ακολούθησαν το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι. Νικητής στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών και τριπόντων ήταν οι Γιώργος Λαμπράκης (Δημοτικό) και Ταξιάρχης Ζωτάλης (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Στο τουρνουά MILKO 3X3 βρέθηκαν ο Δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης και ο ειδικός γραμματέας του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. Μιχάλης Βακαλόπουλος, ενώ τις απονομές έκαναν ο αντιδήμαρχος Σταύρος Χριστάκος, ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Κουλουβάκος, ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Μονεμβασίας Δημήτρης Χουσάκος, ο δημοτικός σύμβουλος και διευθυντής γυμνασίου Νίκος Βλάχος, ο παλαίμαχος διεθνής άσος Νίκος Μαραγκός, ο γυμναστής του δημοτικού σχολείου Νεκτάριος Νιάκουλας και ο πρόεδρος της αθλητικής ένωσης Μονεμβασιάς Πάρης Χούτρης.

Η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες στο Δήμαρχο Μονεμβασίας κ. Τριχείλη και τους συνεργάτες του στο Δημοτικό Συμβούλιο, στον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ. Κολλιάκο, καθώς και στις Διοικήσεις των Σωματείων Α.Ο. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΣΤΡΟ – ΑΠΟΕΛ – ΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ, για την επιτυχημένη διοργάνωση του Τουρνουά.

256 views
Top