Καλαμάτα BC και Δρομείς έστειλαν το μήνυμα από την Σπάρτη- Βράβευση Πεδουλάκη από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

 

Με τον υψηλό προσκεκλημένο Αργύρη Πεδουλάκη να “κλέβει” την παράσταση, πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού στη Σπάρτη, η συνέντευξη Τύπου των προπονητών της Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Την εκδήλωση, που έγινε παρουσία αρκετών ανθρώπων του μπάσκετ και του αθλητισμού, συντόνισε ο Ειδικός Γραμματέας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Μιχάλης Βακαλόπουλος ενώ από πλευράς Ένωσης παραβρέθηκαν ακόμη ο πρόεδρος Γιάννης Κουτραφούρης και οι αντιπρόεδροι Σταύρος Κουκάκης, Σπύρος Παυλάκος ο οποίος αναφέρθηκε και στην ιστορία της Ένωσης. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στην ομιλία του επισήμανε πως οι Έλληνες προπονητές συγκαταλέγονται στους κορυφαίους της Ευρώπης έχοντας μάλιστα βοηθήσει στο ν’ ανέβει το επίπεδο και πως το Ελληνικό μπάσκετ αποτελεί ένα από τα καλύτερα στοιχεία της χώρας μας.
«Δύο πράγματα μπορεί να εξάγει η Ελλάδα, τη ναυτιλία και το μπάσκετ», είπε χαρακτηριστικά.

Από τους προπονητές οι οποίοι στην συνέχεια πήραν τον λόγο, δυο ήταν αυτοί που διαφοροποιήθηκαν μιλώντας για υψηλούς στόχους: ο τεχνικός της Καλαμάτα BC, Αντώνης Κούτρης και ο Ηλίας Μπαλλής απο τους Δρομείς.
Το παρών έδωσαν ακόμη οι Μιχάλης Βερβαινιώτης (Σπαρτιατικός), Χρήστος Γενιάς (Απόλλωνας Τρίπολης), Σωτήρης Δημητρόπουλος (Θουρία), Παντελής Μπεμπέτσος (Α.Ε. Σπάρτης), Θανάσης Σκιαδάς (Λακωνικός Κρόνος), Ηλίας Στακιάς (Ευκλής), Αργύρης Τσώνης (Πολύβιος) και Γιώργος Τσατσουλής (Πελασγός). Απουσίαζαν οι Μιχάλης Μπακογιάννης (Γ.Σ. Μεσσήνης) και Αντώνης Παυλής (Ατλας).

Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Γιάννης Κοντραφούρης, τίμησε τον Αργύρη Πεδουλάκη για τα όσα έχει προσφέρει μέχρι σήμερα στο Ελληνικό μπάσκετ και ενώ τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν επίσης στον Πρόεδρο του ΑΣΕΕ Αμυκλών «Λακωνία» Σπύρο Παπαδάκο και στους προπονητές Γιάννη Σταυρόπουλο, Παντελή Μπεμπέτσο, Θύμιο Παπαδολιά, Τάσο Δαμιανό και Στέφανο Χίο.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον διαιτητή Αντώνη Αναστόπουλο να παρουσιάζει σε βίντεο τους νέους κανονισμούς που θα ισχύουν από φέτος.

 

838 views
Top