Τσικούρης: Βελτίωση και...νίκη με Δρομείς

Για την εκτός έδρας νίκη της ομάδας μπάσκετ της Καλαμάτας στη Σπάρτη επί της ΑΕΣ αλλά και για το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής με τους Δρομείς, που διεξάγεται τη Κυριακή στη Τέντα, μίλησε στο «Sport365.gr» ο 28χρονος γκαρντ των μελανόλευκων, Δημήτρης Τσικούρης, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στο φίλαθλο κόσμο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας...«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς κι έτσι έγινε. Μας έπαιξαν πολύ ώρα ζώνη κάτι που μας δυσκόλεψε αφού ακόμα δεν έχουμε δουλέψει όπως θα θέλαμε, για διαφόρους λόγους, απέναντι σε τέτοιες καταστάσεις.

Η ομάδα ακόμα δεν έχει δέσει και είναι λογικό αφού πρόκειται για ένα σύνολο που «χτίζεται» από την αρχή. Κρατάμε τη νίκη, σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα και συνεχίζουμε τη προσπάθειά μας για συνεχή βελίτωση.

Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το ντέρμπι που έρχεται με τους Δρομείς και βεβαίως για να πάρουμε τη νίκη» μας είπε ο πολυσύνθετος γκαρντ που ζήτησε τη στήριξη του κόσμου για το ματς της 3ης αγωνιστικής αλλά και για. τη συνέχεια… «θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και ευελπιστώ ότι η στήριξή του θα είναι έντονη στον αγώνα με τους Δρομείς. Ξέρουμε όλοι τη δυναμική του κόσμου της Καλαμάτας που μπορεί να παίξει τεράστιο ρόλο στο να πετύχουμε τους στόχους μας» επεσήμανε κλείνοντας ο Τσικούρης.

386 views
Top