Τσιμπούρης για Άτλαντα, Καλαμάτα΄80 και...Τέντα

Το δύο στα δύο πέτυχε η ομάδα του ΓΣ Μεσσήνης στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, νικώντας εκτός έδρας τον Άτλαντα και ο ικανότατος σκόρερ του Γυμναστικού Συλλόγου Γιάννης Τσιμπούρης μίλησε στο «Sport365.gr» για τον ρόλο τον οποίο έπαιξε ο παράγοντας άμυνα στη κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος...

«Παρά το κακό πρώτο ημίχρονο η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα εξαιτίας της δυνατής μας άμυνας στο δεύτερο. Όπως μας έχει πει και ο coach τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να κερδίζονται μέσα από την άμυνα» είπε ο 22χρονος γκαρντ που αναφέρθηκε και στις δύσκολες συνθήκες οι οποίες υπήρχαν στο γήπεδο της Τέντας το βράδυ του περασμένου Σαββάτου… «ο αγώνας έγινε υπό άσχημες συνθήκες για τους αθλητές, έκανε πραγματικά πολύ κρύο και σε κάποια σημεία του αγωνιστικού χώρου γλιστρούσε».

Κλείνοντας, μίλησε και για το παιχνίδι που ακολουθεί, το Σάββατο, στη Μεσσήνη, με αντίπαλο τη Καλαμάτα΄80 εκφράζοντας τη πίστη του για νίκη και συνεχή βελτίωση «θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ νεανική και δυνατή ταυτόχρονα ομάδα. Παίζουμε στην έδρα μας και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στην νίκη! Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα παρουσιάζεται όλο και πιο βελτιωμένη. Είμαι σίγουρος γι αυτό».

441 views
Top