Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 11/12 για την Γ΄ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου θα υποβάλλονται οι δηλώσεις συμμετοχές για το πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.
Η Ένωση κάλεσε τα σωματεία να καταθέσουν τις δηλώσεις συμμετοχής για να βγει η ειδική προκήρυξη του πρωταθλήματος.
Οι όροι συμμετοχής για την Γ΄ κατηγορία έχουν ως κάτωθι:
1ον) Την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, τα Σωματεία που θα πάρουν μέρος στο Πρωτάθλημα Γ΄ Κατηγορίας Ανδρών, έχουν δικαίωμα να δηλώνουν μέχρι δέκα (10) αθλητές στο φύλλο αγώνα, (γεννηθέντες το 1984 και μεγαλύτερους).
2ον) Την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, τα σωματεία που θα πάρουν μέρος στο Πρωτάθλημα Γ΄ κατηγορίας Ανδρών, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ, πρέπει υποχρεωτικά να δηλώνουν δύο (2) αθλητές μέχρι είκοσι δύο (22) ετών (γεννηθέντες το 1993 και νεώτερους), εκ των οποίων ο ένας (1) αθλητής, ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΟ (2) ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ (1ου) ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.
3ον ) Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕΧΡΙ 22 ΕΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. Η ΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ.
Για την εφαρμογή των ανωτέρω, αρμόδιοι είναι οι Διαιτητές και ο Κομισάριος του αγώνα. Σε περίπτωση μη τήρησής τους, ο αγώνας δεν θα διεξάγεται και το υπαίτιο Σωματείο θα μηδενίζεται.
Σε περίπτωση που δεν εφαρμόζονται τα ανωτέρω, η Επιτροπή Πρωταθλήματος, θα πραγματοποιεί ενδελεχή έλεγχο στα Φύλλα Αγώνων και ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ Η ΥΠΑΙΤΙΑ ΟΜΑΔΑ, έστω και αν η αντίπαλη δεν έχει υποβάλλει ένσταση.

181 views
Top