Καλαμάτα BC-Άτλας 65-48: Επιστροφή στις νίκες εν μέσω βροχόπτωσης και με... βοήθεια παρκετέζας (BINTEO)

Επιστροφή στις νίκες για τη Καλαμάτα BC που επικράτησε, με 65-48, του Άτλαντα Καλαμάτας, στην αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής και 1ης του δευτέρου γύρου της Α’ κατηγορίας.

Νίκη η οποία ήρθε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ καθώς το ματς είχε όλα τα χαρακτηριστικά του τοπικού ντέρμπι μέχρι τις αρχές της 4ης περιόδου οπότε και «άνοιξε» σε διψήφιο αριθμό η διαφορά υπέρ των πρωτοπόρων.

Κορυφαίοι των νικητών, που δεν είχαν στη σύνθεσή τους τον τραυματία Τσικούρη, οι Παθιάκης, Κουτίβας και Γιαννακόπουλος ενώ στα θετικά συμπεριλαμβάνεται η επιστροφή του Λεωνίδα Κούτρη. Από την άλλη, για τον μαχητικό Άτλαντα, ξεχώρισαν οι Παπαδέας και Γιατράκος.

ΜΕ… ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΚΕΤΕΖΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΛΕΠΤΟ

Το ματς μπήκε πάντως σε δεύτερη μοίρα λόγω των όσων έγιναν στα τελευταία δύο λεπτά με την, συνηθισμένη, πτώση νερού από την οροφή της Τέντας. Χρειάστηκε μάλιστα να τοποθετηθούν μέχρι και παρκετέζες για να προφυλαχθούν οι αθλητές οι οποίοι, ουσιαστικά, δεν έτρεχαν στο τελευταίο δίλεπτο.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.-ΑΤΛΑΣ 65-48

Δεκάλεπτα: 17-6, 33-28, 49-40, 65-48

Διαιτητές: Μαγκαφάς, Μπακετέας

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.(Κούτρης): Μιχόπουλος 4,Ηλιόπουλος, Καρούτας 3(1), Αντωνόπουλος, Γεωργανάς 5,Μαθιόπουλος 11(1), Παθιάκης 10(1), Κούτρης 6(2), Σιδέρης, Γιαννακόπουλος 13(1), Κουτίβας 13

ΑΤΛΑΣ (Παυλής): Δελφάκης 6, Παναγιωτόπουλος 4, Πουλουπάτης 4, Σαρρής 2, Τριανταφυλλόπουλος, Μποζονέλος 2, Σούμπλης, Ψαριανός 6, Παπαδέας 16, Γιατράκος 8.

Δείτε το σχετικό βίντεο όπως προβλήθηκε στην εκπομπή "Στο ρυθμό των σπορ", στην τηλεόραση ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ

748 views
Top