Καλαμάτα 80-Πελασγός 37-55: "Κυρίαρχος" και στους έφηβους ο αρκαδικός σύλλογος (pics)

Μετά τη κυριαρχία του σε επίπεδο κοριτσιών, κορασίδες και νεανίδες, ο Πελασγός Μεγαλόπολης αρχίζει να κάνει το ίδιο και σε επίπεδο αγοριών φανερώνοντας τα αποτελέσματα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στα χρόνια «δράσης» του.

Αναδείχθηκε λοιπόν πρωταθλητής της ΕΚΑΣΚΕΝΟΚ στην κατηγορία των εφήβων, για πρώτη φορά στην ιστορία του, καθώς στον τελικό του θεσμού, που έγινε στη Τέντα, νίκησε τη Καλαμάτα 80 με 55-37.

Το ταλέντο των παικτών του Γιώργου Τσατσουλή ξεδιπλώθηκε από το ξεκίνημα του ματς δίνοντας στους Αρκάδες το προβάδισμα στο σκορ το οποίο μεγάλωσε με το πέρασμα του χρόνου.

Εκ των προτέρων άλλωστε ο Πελασγός ήταν το φαβορί έχοντας λύσεις σε όλες τις θέσεις και, κυρίως, παίκτες που έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην ανδρική ομάδα με ότι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο ετοιμότητας και εμπειρίας.

Οι «Λύκοι» πάλεψαν, ειδικότερα στο πρώτο μέρος, ωστόσο φάνηκε αδύνατο να ακολουθήσουν τους ρυθμούς του Πελασγού.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Τέντα είχε πάρα πολύ κόσμο, φίλους και των δυο ομάδων που δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα, ενώ το «παρών» έδωσε και ο νέος πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρος Κουκάκης ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση μαζί με τον προκάτοχό του Γιάννη Κουτραφούρη.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 37

ΠΕΛΑΣΓΟΣ 55

Δεκάλεπτα: 7-12, 16-23, 31-41, 37-55

Διαιτητές: Αναστόπουλος, Μαγκαφάς.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Κορογώνας): Τασσόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πετρόπουλος 12(2), Μπουγάς, Πατικόπουλος 12(1), Λαμπρινός, Ευτυχιάκος, Κατσαρέας 13.

ΠΕΛΑΣΓΟΣ (Τσατσουλής): Μπουζαλάς, Κερκεμέζος 5, Κόκκοτας 11(1), Αριδάς 3(1), Χρανιώτης 12(1), Κουρέτας 4, Παπαδόπουλος, Γεωργαντας, Καντέλης, Κυριακόπουλος 8, Τόμπρος 12, Παπαγγέλης.

ΦΩΤΟ: Παναγιώτης Μουστάκης

636 views
Top