Πρώτη νίκη με «διπλό» στην Τρίπολη ο Άτλας

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη – που ήταν μάλιστα η πρώτο στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας – πέτυχε ο Άτλαντας Καλαμάτας μέσα στην Τρίπολη επί του νεοφώτιστου Απόλλωνα Τρίπολης, με σκορ 58-45, αλλάζοντας την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί μέχρι τώρα και λαμβάνοντας σπουδαίες ψυχολογικές και βαθμολογικές ανάσες.
Η ομάδα του Αντώνη Παυλή μπήκε από νωρίς δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να χτίσει μια σημαντική διαφορά την οποία και διατήρησε μέχρι και την ολοκλήρωσή του.
Οι Αρκάδες από την άλλη εξακολουθούν να αγνοούν την χαρά της νίκης από την έναρξη του πρωταθλήματος και όλα δείχνουν ότι θα παλέψουν σκληρά για να πετύχουν τον στόχο της παραμονής.
Σε εξαιρετική μέρα οι Τσούλος – Παναγιωτόπουλος – Τσελίκης που τράβηξαν επιθετικά στις πλάτες τους τον Άτλαντα σε ένα κομβικό παιχνίδι.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 45
ΑΤΛΑΣ 58
10λεπτα: 8-20, 18-25, 32-42, 45-58
Διαιτητές: Δούβρης – Καρδάρας
ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Χαραλαμπόπουλος 10 (1), Παπαχαραλάμπους 4, Γεννιάς, Λελές, Καπετάνιος 8 (1), Χλέπας 3, Διαμαντίκος 7, Παναγιωτόπουλος, Π. Χαραλαμπόπουλος, Διαμαντόπουλος 9, Καρνέζης 4
ΑΤΛΑΣ (Αντώνης Παυλής): Τσούλος 13 (1), Δελφάκης 8, Παναγιωτόπουλος 17 (2), Λυδιώτης, Σαρρής 3 (1), Γ. Πουλουπάτης 2, Τσελίκης 11, Λύκος 2, Νικολόπουλος 2, Πουλημενέας, Γ. Πουλουπάτης

387 views
Top