Γερμανός: Με αυτό τον κόσμο δεν "φοβόμαστε" τίποτα

Παίκτης με τεράστια εμπειρία στα γήπεδα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ο Παναγιώτης Γερμανός εντάχθηκε στη προσπάθεια δημιουργίας ενός σωματείου που θα επιδιώξει την εδραίωση στις εθνικές κατηγορίες, όπως είναι η Καλαμάτα, έχοντας σαφή εικόνα και άριστη γνώση των δεδομένων.

Μας εξέφρασε την αισιοδοξία του και την πίστη του για επιτυχή εξέλιξη της προσπάθειας, ξεκινώντας από τη σπουδαιότητα της νίκης επί των Δρομέων και το ρόλο που μπορεί να παίξει ο κόσμος στο να έρθει η πολυπόθητη άνοδος…

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως είναι οι Δρομείς, που στοχεύει ψηλά. Νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια, παίζοντας κατά διαστήματα και καλό μπάσκετ» είπε ο 33χρονος γκαρντ που έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο της Καλαμάτας «τον ευχαριστούμε που ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε. Με αυτόν στο πλευρό μας νομίζω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Κλείνοντας, ο δεινός σουτέρ και εξαιρετικός πασέρ, εξέφρασε την αισιοδοξία του για συνεχή βελτίωση της ομάδας και επίτευξη του μεγάλου στόχου της Καλαμάτας στη Γ΄ Εθνική… «πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και στο τέλος όλοι μαζί , διοίκηση, προπονητές, παίκτες και κόσμος μας, θα πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα και την άνοδο. Όλη η πόλη μια ομάδα!!!»

673 views
Top