Τσαγκάνης: Ζούμε το όνειρο της Α΄ κατηγορίας

Να συνέλθουν από την εντός έδρας ήττα, από το ΝΟ Πύλου, αλλά και τον τρόπο που αυτή ήρθε προσπαθούν στους Γαργαλιάνους, με τον ηγέτη του Γυμναστικού Συλλόγου Μάριο Τσαγκάνη να μιλά, στο «Sport365.gr» για το δύσκολο ταξίδι που έχει να διανύσει η ομάδα του και τη χαρά της συμμετοχής στο κορυφαίο πρωτάθλημα της ένωσης…

«Η αλήθεια είναι ότι το άσχημο και μάλλον απρόσμενο, με βάση την εξέλιξή του, αποτέλεσμα στον αγώνα με τη Πύλο μας φέρνει σε δύσκολη θέση. Ξέραμε άλλωστε από την αρχή πως τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα. Ωστόσο αυτό δεν μας αγχώνει.

Ξέρετε, ζούμε ακόμη το όνειρο της συμμετοχής στην Α΄ Κατηγορία και από μόνο του αυτό είναι ικανό να βάλει στην άκρη κάθε αναποδιά. Θα παλέψουμε πάντως για να ανανεώσουμε το ραντεβού και την επόμενη χρονιά. Θα δουλέψουμε σκληρά για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν και ελπίζω ότι η προσπάθειά μας θα δικαιωθεί.

Χρειαζόμαστε όμως ένα μεγάλο αποτέλεσμα μέσω του οποίου θα καλύψουμε τη γκέλα στο ματς με τη Πύλο και θα ήταν ότι καλύτερο μια νίκη στο παιχνίδι που ακολουθεί στη Καλαμάτα» τόνισε ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου των Γαργαλιάνων και εκ των κορυφαίων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, κάνοντας αναφορά και στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής κόντρα στον Ευκλή.

442 views
Top