ΕΥΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σε κλίμα συγκίνησης το αποχαιρετιστήριο δείπνο των μπασκετικών!

Σε οικογενειακή, συγκινητική ατμόσφαιρα έγινε προ ημερών στο εστιατόριο «Ιππόκαμπος» στην Παραλία της Καλαμάτας το αποχαιρετιστήριο δείπνο για το κλείσιμο της αγωνιστικής χρονιάς της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ευκλή Καλαμάτας.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τιμήθηκε ο αθλητής Βαγγέλης Γαρίνης για την προσφορά του στην ομάδα όπως επίσης τιμήθηκαν οι χορηγοί της ομάδας.

Ήταν η τρίτη συνεχόμενη χρόνια που η ανδρική ομάδα μπάσκετ του «Ευκλή» αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ επιτυγχάνοντας το βασικό της στόχο που ήταν η παραμονή στην κατηγορία.

Συνολικά πέτυχε 8 νίκες στις 22 αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 6 από αυτές επιτεύχθηκαν το δεύτερο γύρο και ότι το αποτέλεσμα είναι πανομοιότυπο με αυτά των προηγουμένων δυο αγωνιστικών περιόδων 2016-17 και 2015-16 οπότε διαπιστώνεται η σταθερή πορεία του Συλλόγου μας στα δρώμενα της αγωνιστικής καλαθοσφαίρισης.

«Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές και το προπονητή Ηλία Στακιά για την επίτευξη του στόχου της παραμονής και για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τους εύχεται υγεία και δύναμη ώστε την επόμενη αγωνιστική χρονιά να επιτύχουν ακόμα υψηλότερους στόχους στην αγωνιστική καλαθοσφαίριση της Νότιας Πελοποννήσου.»

 

678 views
Top