Πρίφτης για προβλήματα και στόχους της Αναγέννησης

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας ο προπονητής της Αναγέννησης, Τίμος Πρίφτης, μιλά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook για τα προβλήματα τα οποία προέκυψαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, κάνοντας τις εκτιμήσεις του για την καλαματιανή ομάδα και τις υπόλοιπες που μετέχουν στον 1ο όμιλο…

«Λειψανδρία, με μία μόνο λέξη μπορώ να χαρακτηρίσω το στοιχείο που κυριάρχησε στην προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της πρεμιέρας της Β τοπικής κατηγορίας. Το καλοκαίρι πήραμε την απόφαση να στηριχθούμε σε έναν κορμό έμπειρων παιχτών ο οποίος θα συμπληρωνόταν από παίχτες νεαρής ηλικίας, ο σχεδιασμός θεωρητικά ήταν πολύ καλός όμως στην πράξη τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θέλαμε.

Κατσόγιαννης λόγω εργασίας και ενός θέματος υγείας δεν έχει μπει ακόμα στην ομάδα, Μανεσιώτης, ήρθε τραυματίας και παραμένει τραυματίας. Πανταζής, Κουτίβας φοιτητές σε άλλες πόλεις, έρχονται σποραδικά στις προπονήσεις. Οι εναπομείναντες «μεγάλοι»,Καλτσώνης, Κομπότης, Κανάκης και Σαραντόπουλος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων συχνά και αυτοί απόντες.

Και οι μικροί όμως έχοντας σχολικές υποχρεώσεις έδωσαν όχι σε απόλυτο βαθμό το παρόν στις προπονήσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έχουμε κάνει ούτε μια προπόνηση όλοι μαζί ή τουλάχιστον όλοι οι μεγάλοι.

Αν και το υλικό είναι πολύ καλό παρ όλα αυτά ρεαλιστικός στόχος αποτελεί ασφαλώς η παραμονή στην κατηγορία σε μια χρονιά όπου η αποστολή αυτή θα είναι πολύ δύσκολη μιας και προβλέπεται το συναρπαστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, αρκετά ισορροπημένο, με πολλές καλές ομάδες, όλες ενισχυμένες και όλες ικανές να κυνηγήσουν τις 2 προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στον επόμενο γύρο και στην άνοδο στην Α τοπική.

Αν και μας έχουν χρίσει πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό εμείς δεν έχουμε το περιθώριο ούτε να περιμένουμε πότε θα βρεθούμε όλοι μαζί μέσα στο γήπεδο ούτε να κλάψουμε για τις απώλειες μας. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, έχουμε μάθει να ζούμε με το μότο που επαναλαμβάνω εδώ και χρόνια στους παίχτες μου « η ιστορία γράφεται από τους παρόντες».

Εμείς σε κάθε παιχνίδι θα μπαίνουμε για να χτυπήσουμε τη νίκη και όταν τραγουδήσει η χοντρή θα δούμε σε ποια κατηγορία θα βρισκόμαστε.

Καλή αγωνιστική χρονιά και υγεία στους αθλητές όλων των ομάδων.

Υ.Γ. πρώτο μας ραντεβού για φέτος την Κυριακή 13/12/15 στις 18.30 στην Τέντα με μια από τις θεωρητικά καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, τον Πελασγό Μεγαλόπολης»

330 views
Top