Για το 4 στα 4 παρά τις απώλειες η Καλαμάτα

Χωρίς το τραυματία Λεωνίδα Τριανταφυλλόπουλο και τον ανέτοιμο Γιάννη Αναστασόπουλο θα παραταχθεί η ομάδα μπάσκετ της Καλαμάτας στον αγώνα του Σαββάτου με τον συμπολίτη Άτλαντα ωστόσο έχει τέτοιο «βάθος», το συγκρότημα του Θεόδωρου Γιαννακόπουλου, που μπορούν να καλυφθούν. Στο στρατόπεδο της Θύελλας δεν σκέφτονται απουσίες αλλά μονάχα τη νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη υπήρξε και μια θετική εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, με τον Γιάννη Μειμετέα να ολοκληρώνει ουσιαστικά τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στη Ρόδο και να ενσωματώνεται από τη Παρασκευή στις προπονήσεις, προσφέροντας μια ακόμη εξαιρετική λύση στη κατηγορία των «μικρών». Δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Άτλαντα εφόσον το επιτρέψουν οι αγωνιστικές συνθήκες.

Και μπορεί θεωρητικά η ομάδα της Καλαμάτας να είναι φιλοξενούμενη στη σαββατιάτικη αναμέτρηση ωστόσο ο φίλαθλος κόσμος που τη στηρίζει, δίνοντας εντυπωσιακό παρών στα πρώτα παιχνίδια της, αναμένεται να σταθεί και πάλι στο πλευρό των μελανόλευκων.

462 views
Top