Ο κύβος ερρίφθη για το Λακωνικό μπάσκετ... Πολυσωματειακή συνεργασία με αρχιπροπονητή τον Γιάννη Γιαννόπουλο

O κύβος ερρίφθη και όλα δείχνουν ότι το σπαρτιατικό αλλά και το Λακωνικό μπάσκετ γενικότερα μπαίνουν σε νέα εποχή μετά την απόφαση που λήφθηκε, από τους εκπροσώπους Σπαρτιατικού, ΑΕ Σπάρτης, Φιλαθλητικού, Άμιλλας Αγίου Ιωάννη και Λύκων Σπάρτης, για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

Η τελική επαφή έγινε το βράδυ της Πέμπτης, στα γραφεία του Σπαρτιατικού, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις προσπάθειες των τελευταίων εβδομάδων έστω κι αν δεν μετέχει στο εγχείρημα η ομάδα του Λακωνικού Κρόνου.

Εγχείρημα το οποίο οι ιθύνοντες των συλλόγων-δεν αποκλείεται να υπάρξει και συγχώνευση κάποιων εξ αυτών μελλοντικά- εμπιστεύτηκαν σε ένα μεγάλο, προπονητικά, όνομα του ελληνικού μπάσκετ, τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Γιαννόπουλο. Ο πρώην προπονητής του Δούκα και πολλών ακόμη ομάδων εθνικών κατηγοριών, που παραβρέθηκε στη συνάντηση, αναλαμβάνει το ρόλο του εποπτεύοντα αρχιπροπονητή και θα βρίσκεται συχνά στη Σπάρτη για να δίνει τις «κατευθύνσεις».

Όσον αφορά τους στόχους, τα πρόσωπα και άλλες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα με επίσημη μορφή από τους υπευθύνους.

685 views
Top