Λουρμπέας: Το πήραμε προσωπικά στην επανάληψη

Πλατιά χαμόγελα έφερε στο στρατόπεδο του Ακάδημου η σπουδαία εμφάνιση και το άνετο πέρασμα από την έδρα των ισχυρών Δρομέων, με το καλαματιανό σωματείο να στέλνει μηνύματα τίτλου προς κάθε κατεύθυνση.

Παίκτης κλειδί του αγώνα αλλά και της φετινής προσπάθειας ο 29χρονος φοργουορντ Χρήστος Λουρμπέας που μίλησε στο «Sport365.gr» για τη μεγάλη νίκη στη Τρίπολη και το στοιχείο το οποίο έκανε τη διαφορά στην επανάληψη, μένοντας όμως προσγειωμένος, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας…

«Δουλέψαμε πολύ στις προπονήσεις γι αυτό το ματς γιατί ξέραμε, όπως άλλωστε αποδεικνύουν τα τελευταία χρόνια οι Δρομείς, ότι η αντίπαλη είναι μια από τις πλέον ισχυρές του πρωταθλήματος που στοχεύουν στη κορυφή. Το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε με εναλλαγές στο σκορ, τις δυο ομάδες να βγάζουν μεγάλο πάθος και τη δύναμη να υπερισχύει.

Νομίζω ότι από κει και περά το πήραμε και προσωπικά και όλοι οι παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής προσέφεραν το 100% των δυνατοτήτων τους στο γήπεδο με αποτέλεσμα να βγάλουμε απίστευτη εικόνα και τη διαφορά να ανοίγει έως και 30 πόντους. Η ομάδα ήταν εξαιρετική. Ήταν μια μεγάλη νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.

Μεγάλο αποτέλεσμα αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, θα έλεγα μάλιστα πως τώρα ξεκινά. Συγκεντρωμένοι και παιχνίδι με το παιχνίδι για να έρθει στο τέλος το καλό ταμείο» μας δήλωσε ο εξαιρετικός και πάλι Λουρμπέας, που αποτελεί την ήρεμη δύναμη του συγκροτήματος του Γιώργου Ροζακέα.

276 views
Top