ΠΟΛΥΒΙΟΣ: "Καυστική" ανακοίνωση με καταγγελίες κατά της δημοτικής αρχής για τις ώρες χρήσης του γηπέδου

Καυστική ανακοίνωση, με αφορμή τη μείωση ωρών προπόνησης στο κλειστό της Μεγαλόπολης, μολονότι μάλιστα έχει προκύψει μεγάλη αύξηση στα παιδιά τα οποία αθλούνται στο σύλλογο, με «επίκεντρο» τη δημοτική αρχή και ειδικότερα τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα Αθλητισμού του δήμου, εξέδωσε η διοίκηση του Πολύβιου Μεγαλόπολης…

«Η ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ είναι ένα αθλητικό σωματείο το οποίο δραστηριοποιείται εδώ και 25 χρόνια στον χώρο της καλαθοσφαίρισης , μετά από την ένωση των αντίστοιχων τμημάτων της ΔΟΞΑΣ και των ΛΥΚΑΙΩΝ .

Στην πορεία όλων αυτών των χρόνων έχει αναδειχθεί πρωταθλητής σε όλα τα πρωταθλήματα , ενώ έχει συμμετάσχει και 4 αγωνιστικές περιόδους στην Γ΄ Εθνική κατηγορία . Τα τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα δωρεάν ακαδημιών. Με αυτό τον τρόπο έχει προσφέρει , στα χρόνια της κρίσης , την δυνατότητα στους γονείς να αθλούνται τα παιδιά τους δωρεάν. Έτσι και φέτος η ομάδα μας δεν ζητάει μηνιαίες συνδρομές από τους γονείς για να αθληθούν τα παιδιά τους.

Ως αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι οι αθλητές της ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ να υπερδιπλασιαστούν τα τελευταία 2 χρόνια. Έτσι συγκροτήθηκε παιδικό τμήμα και φέτος για πρώτη φορά μετά από χρόνια η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο γυναικείο πρωτάθλημα. Όμως παρόλο που θα περίμενε κανείς την στήριξη και την αρωγή της Δημοτικής Αρχής , λάβαμε το αντίθετο. Στο αίτημα μας για αύξηση των ωρών προπόνησης της ομάδας μας λάβαμε ως απάντηση, από τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού, την μείωση των ωρών κατά την διάρκεια της εβδομάδας.

Μάλλον ως τιμωρία για τα οφέλη που δίνει η ομάδα μας προς τους συμπολίτες μας. Είναι φανερό ότι η παροχή των δωρεάν ακαδημιών πρέπει να χτυπηθεί από τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού.

Εμείς στην συνέχεια με επίσημο αίτημα, εδώ και μία εβδομάδα, ζητήσαμε να μας απαντηθεί γιατί το μοναδικό σωματείο με αύξηση αθλητών και τμημάτων έχει μείωση ωρών.

Σαν απάντηση πήραμε την σιωπή του εντεταλμένου σύμβουλου και του κ. Δημάρχου, πιθανόν γιατί δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την απόφαση που πάρθηκε. Τους ξεκαθαρίζουμε όμως ότι όσο και να πολεμάνε τον σύλλογο εμείς το μόνο που θα κάνουμε είναι να συνεχίζουμε με στόχο να ξεπεράσουμε και αυτά τα εμπόδια που μας βάζουν»

444 views
Top