ΓΣ Γαργαλιάνων- Σπαρτιατικός 75-63: Επεισόδια, είσοδος φιλάθλων και εκκένωση γηπέδου έβαλαν σε δεύτερη μοίρα τη μεγάλη νίκη

Ένα ακόμη βήμα προς την παραμονή έκανε ο ΓΣ Γαργαλιάνων μετά τη νίκη του, με 75-63, επί του ισχυρού και φιλόδοξου, νεανικού, Σπαρτιατικού.

Η ομάδα της Τριφυλίας βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο ενώ οι Λάκωνες βρίσκονται στην 4η θέση και με τον Λακωνικό να ακολουθεί από κοντά.

Το ματς σημαδεύτηκε από επεισόδια μεταξύ μερίδας παικτών, είσοδο φιλάθλων του ΓΣΓ στον αγωνιστικό χώρο και εκκένωση του γηπέδου στα μέσα της 4ης περιόδου γεγονός που έβαλε, ως εξέλιξη, σε δεύτερη μοίρα την απίστευτη εμφάνιση του Μάριου Τσαγκάνη που τελείωσε την αναμέτρηση με 41 πόντους.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα από το διαιτητικό δίδυμο των Νάστου-Μητσέα «στο 4.44’’ πριν το τέλος της αναμέτρησης αποβλήθηκαν οι Δημητρακόπουλος των γηπεδούχων και Μπελσής των φιλοξενούμενων γιατί διαπληκτίστηκαν με συνέπεια να μπουν φίλαθλοι εντός του αγωνιστικού χώρου. Αυτό είχε σαν συνέπεια οι διαιτητές να διατάξουν την εκκένωση της κερκίδας κάτι το οποίο έγινε χωρίς άλλα προβλήματα μετά από 40 περίπου λεπτά και το παιχνίδι συνεχίσθηκε και ολοκληρώθηκε χωρίς άλλα προβλήματα».

Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ είναι αυτή που θα πάρει, στην ερχόμενη συνεδρίαση των μελών της, την απόφαση για τις τιμωρίες παικτών αλλά και έδρας.

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ-ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ 75-63

Δεκάλεπτα: 18-16, 35-34, 52-49, 75-63

Διαιτητές Νάστος-Μητσέας

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Π. Γερμανός, Τσαγκάρης, Σουρέλης, Τσέκερης, Δημητρακόπουλος 3, Τσαγκάνης 41(3), Χαντζής 14(2), Α. Γερμανός 8(2), Προσηλιακός, Αναστασόπουλος 2, Κουτουλογένης, Βελισσάρης 5(1)

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ(Βερβαινιώτης):Βαρζακάκος, Κουτρουβίδας, Σπανάκος 22(4), Τσιλιμίγκρας 11, Αθανασόπουλος 2, Μέντης, Γιολδασέας, Καραγιάννης 8(1), Κατσούλης 2, Μανωλόπουλος 5(1), Μπελσής 2, Γκλέκας 11(1)

1015 views
Top