Επιστροφή στο γήπεδο για την ομάδα της Καλαμάτας

Ξεκούραση τέλος για τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ της Καλαμάτας καθώς είναι προγραμματισμένη, για τη Δευτέρα το μεσημέρι, η επιστροφή στο γήπεδο και η έναρξη, ουσιαστικά, της προετοιμασίας για το παιχνίδι στο Γύθειο στις 4 Ιανουαρίου.

Ο Θεόδωρος Γιαννακόπουλος τους έδωσε 4 ημέρες ρεπό- τελευταία προπόνηση έγινε τη Πέμπτη- φανερώνοντας έτσι και την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα προσπάθειά τους που έχει συνδυαστεί με νίκες και κορυφή.

Επιδίωξη του 30χρονου τεχνικού αποτελεί και η διεξαγωγή ενός δυνατού φιλικού, κάτι που επιθυμούσε άλλωστε και για το Σαββατοκύριακο αυτό αλλά δεν έγινε μιας και δεν «βρέθηκε» αντίπαλος, έτσι ώστε να μείνει η ομάδα του σε υψηλούς ρυθμούς και ανεπηρέαστη από τη διακοπή.

Εντωμεταξύ, ένας ακόμη σημαντικός αθλητής, μετά τον Μειμετέα, θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις το προσεχές διάστημα και ο λόγος για τον έμπειρο σέντερ Γιάννη Αναστασόπουλο που ξεπερνά σιγά σιγά το πρόβλημα τραυματισμού που τον έχει κρατήσει εκτός σχεδόν από την αρχή της προσπάθειας της ομάδας της Καλαμάτας.

348 views
Top