Είχε εκπροσώπηση η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στον Αστακό

Με επιτυχία διεξήχθη στο κλειστό του Αστακού στο διάστημα 27-29 Δεκεμβρίου το 32ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά παίδων "Πέτρος Καπαγέρωφ", παρουσία προπονητών απ' όλη τη χώρα αλλά και διοικητικών παραγόντων, το οποίο διοργάνωσε η ΕΟΚ με τη στήριξη και συνεργασία της δημοτικής αρχής που «πήρε» πάνω της για δεύτερη συνεχή χρονιά το οικονομικό βάρος.

Υπήρξε βεβαίως και εκπροσώπηση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και σε αγωνιστικό, αφού έδωσε το παρών ο Γιάννης Κουτραφούρης, ως υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος της ομοσπονδίας, αλλά και οι αθλητές Χρονόπουλος (Δρομείς Τρίπολης), Μπουγάς (Καλαμάτα΄80).

Πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Βαλάντης Κουρτίδης από την Ασπίδα Ξάνθης που αγωνίστηκε στην ομάδα Επίλεκτοι Β’. Την καλύτερη πεντάδα συγκρότησαν οι Βασίλης Σταυρακούκης (ΕΣΚΑ, Εκπαιδευτήρια Πλάτων), Άγγελος Γραμματικός (ΕΣΚΑΝΑ, Ολυμπιακός), Αντώνης Καραγεωργίου (Επίλεκτοι Α’, Φίλιππος Βέροιας), Κλοντιάν Μούτσα (Επίλεκτοι Α, Ιεράπετρα), Παναγιώτης Οικονόμου (ΕΣΚΑ, Αμύντας).

 

268 views
Top