Καλαμάτα 80: Ολοκληρώθηκε το "8ο Basketball Training Camp"

 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «8ο Βasketball Τraining Camp» που διοργάνωσε η Καλαμάτα 80 το διάστημα από 1 έως 5 Ιουλίου, στην Τέντα, με χορηγό τα Super Market Αφοί Μουργή.

Οι πολυάριθμοι νεαροί αθλητές από όλη τη Μεσσηνία που συμμετείχαν είχαν τη δυνατότητα να διδαχθούν τα βασικά του μπάσκετ από το προπονητικό επιτελείο της ομάδας, που αποτελείται από πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση, καθώς και από τον προπονητή της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού κ. Γαπκιάδη Ιωάννη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση σε σταθμούς για μιάμιση ώρα και στη συνέχεια αντίστοιχο χρονικό διάστημα για συνεργασίες και παιχνίδια. Την Παρασκευή 5/7 έγιναν τα διαγωνιστικά παιχνίδια δεξιοτήτων και σουτ και αναδείχτηκαν συνολικά 4 νικητές, ένας από κάθε ηλιακή κατηγορία. Έκλεισε έτσι και φέτος η χρονιά για την Ακαδημία και τα αγωνιστικά τμήματα του καλαματιανού Συλλόγο…

«θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές ,τους γονείς, τους φίλους και τους χορηγούς του συλλόγου για τη συμμετοχή τους στη φετινή χρονιά που η ομάδα μας κατέκτησε τα Πρωταθλήματα στις κατηγορίες Κορασίδων και Προμίνι της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και να ευχηθούμε σε όλους καλό καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο» αναφέρεται στην ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η διοίκηση της Καλαμάτα 80.

83 views
Top