Οι ημερομηνίες των πρωταθλημάτων ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Στις 31 Αυγούστου θα γίνει το πρώτο τζάμπολ της νέας σεζόν στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Πρώτα στην αφετηρία θα είναι τα ηλικιακά πρωταθλήματα και πιο συγκεκριμένα παίδες, έφηβοι και νεάνιδες που θα πατήσουν στο παρκέ νωρίτερα απ’ όλους τους άλλους.

Η κορυφαία κατηγορία της Ένωσης, η Α1 θα ξεκινήσει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 26 Απριλίου του 2020.

Η Α2 κατηγορία των ανδρών θα ξεκινήσει δυο εβδομάδες αργότερα, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου.

Η Β' κατηγορία θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαΐου, ενώ το πρωτάθλημα γυναικών θα ξεκινήσει το Σάββατο 18 Ιανουαρίου και θα ρίξει αυλαία στις 17 Μαΐου.

Τα ηλικιακά πρωταθλήματα: Οι παίδες θα ξεκινήσουν όπως προείπαμε, το Σάββατο 31 Αυγούστου και το πρωτάθλημα θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Μαρτίου. Οι έφηβοι θα ξεκινήσουν επίσης στις 31/8 και θα πάνε μέχρι τις 15 Μαρτίου ενώ οι κορασίδες θα κάνουν τζάμπολ στις 16 Νοεμβρίου και το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 23 Φεβρουαρίου.

Μίνι και προμίνι θα αγωνιστούν τη νέα χρονιά. Το πρωτάθλημα μίνι θα ξεκινήσει στις 14 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαΐου ενώ το το προμίνι θα διεξαχθεί από τις 24 Απριλίου έως τις 31 Μαΐου.

 

 

445 views
Top