Νέο βήμα σωτηρίας ο Ευκλής Καλαμάτας

Μια ακόμη σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Ευκλής Καλαμάτας επικρατώντας δύσκολα και αγχωτικά με σκορ 66-64 του Απόλλωνα Τρίπολης, κάνοντας με αυτό τον τρόπο μεγάλο βήμα για την εξασφάλιση της σωτηρίας στην πρώτη του χρονιά στην Α’ τοπική.
Το συγκρότημα του Ηλία Στακιά μετρά τέσσερις νίκες σε έξι ματς οι οποίες μάλιστα έχουν έρθει απέναντι στα σωματεία με τον ίδιο στόχο (Άτλαντα, Γύθειο, Γαργαλιάνους, Απόλλωνα Τρίπολης), δείχνοντας ικανό να ζητήσει κάτι καλύτερο από την σωτηρία του. Πάντως, και σε αυτό το ματς έκανε τα εύκολα δύσκολα καθώς είχε χτίσει από νωρίς μια αξιόλογη διαφορά η οποία εκμηδενίστηκε στην επανάληψη χωρίς όμως τελικά να στοιχίσει.
Η αστοχία του καλαματιανού σωματείου, οι κακές επιλογές και η άνοδος των έμπειρων παικτών του Απόλλωνα στην επανάληψη μετέτρεψαν το ματς σε ντέρμπι αλλά το βιαστικό τρίποντο του Παναγιώτη Παπαχαραλάμπους, 4’’ πριν το τελικό σφύριγμα δεν επέτρεψε στους Αρκάδες να κάνουν τη μίνι έκπληξη και να πετύχουν ένα διπλό που θα άλλαζε τα δεδομένα.

ΕΥΚΛΗΣ 66
ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 64
Διαιτητές: Νάστος, Δούβρης
Δεκάλεπτα: 18-16, 37-28, 53-46,66-64
ΕΥΚΛΗΣ (Στακιάς): Λιανός, Βεργινάδης, Μαθιόοουλος 17 (2), Γκούμας 2, Γιατράκος 2, Κλάπας 17 (2), Κόης, Γερμανός 12, Αγγελόπουλος 16 (2).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαχαραλάμπους 3, Α. Χαραλαμπόπουλος 9 (1), Λέλες, Π. Χαραλαμπόπουλος 2, Γεννιάς 3 (1), Καπετάνιος 8, Κλέπας, Ρεκουνιώτης 13 (2), Καρνέζης 23 (1), Παπαναστασίου 3 (), Καμπηλαυκάς.

560 views

Έκθεση εικόνων

Top