Σε ανοδικούς ρυθμούς ο ΓΣ Μεσσήνης

Ανεπηρέαστος από την διακοπή του πρωταθλήματος και αποφασισμένος να ανακάμψει βαθμολογικά παρουσιάστηκε ο ΓΣ Μεσσήνης κατακτώντας απέναντι στους Γαργαλιάνους την 2η συνεχόμενη νίκη και 4η συνολικά στο πρωτάθλημα.

Το συγκρότημα του Παύλου Νώντα δυσκολεύτηκε μέχρι τα μέσα της 3ης περιόδου, χρονικό σημείο στο οποίο οι τριφύλλιοι ήταν για τα καλά στην διεκδίκηση της νίκης, αλλά η σπουδαία παρουσία του Παναγιώτη Αρβανίτη και η βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να ανοίξει η διαφορά στο τέλος και να έρθει η νίκη. Από την άλλη πλευρά η ομάδα των Γαργαλιάνων η οποία ήταν ενισχυμένη με τον Γρηγόρη Καψιμάλλη φάνηκε ανταγωνιστική και πάλι αποδεικνύοντας πως είναι αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλος για την παραμονή. Όπως προαναφέραμε, κορυφαίος των νικητών ήταν ο Παναγιώτης Αρβανίτης ενώ πολλές λύσεις έδωσε ο Κώστας Πολυζωγόπουλος και για τους φιλοξενούμενους εξαιρετικός ήταν ο πολύπειρος Σταύρος Μουραφέτης.

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 77
ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ 59
Δεκάλεπτα: 22-25, 39-34, 59-49, 77-59
Διαιτητές: Ρίζος, Σχοινάς

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ (Νώντας): Αντωνόπουλος 8 (1), Πολυζωγόπουλος 16 (4), Κίσσας 3 (1), Μπακογιάννης 9, Στωϊκίδης 7 (2), Σταθόπουλος, Τσιμπούρης 5 (1), Χαραλαμπόπουλος, Αρβανίτης 23, Γεωργακόπουλος, Μιχαλόπουλος 2, Αρώνης 4
ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ (Δημόπουλος): Μπογιατζής, Καψιμμάλλης 3, Ψιλοδημητρακόπουλος 4, Σύλλας, Τσαγκάρης, Τσαγκάνης 13, Μπουσιούτας 5 (1), Μαραγκός 6 (2), Σαμαρτζής, Πετρόπουλος, Μητρόπουλος 2, Μουραφέτης 26 (1).

506 views
Top