Το κυριακάτικο "πλούσιο" μενού της Α κατηγορίας

Συνέχεια με την 7η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας και το κυρίως μενού δίνεται σήμερα Κυριακή καθώς διεξάγονται τα πέντε από τα έξι ματς, στα οποία υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί αλλά …ποτέ δεν ξέρεις.

Η πρωτοπόρος και αήττητη Καλαμάτα που θα παρουσιαστεί πλήρης (Γιαννουκάκης, Γαρίνης, Ζυγουράκης, Αναστασόπουλος, Κριμιλής επιστρέφουν) έχει θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στον Ευκλή που πάντως δείχνει καλά στοιχεία, μετρώντας άλλωστε τέσσερις νίκες ενώ θεωρητικά εύκολο έργο έχει και ο Ακάδημος απέναντι στο Γύθειο, που έχει και απουσίες, με το καλαματιανό σωματείο να αγωνίζεται και πάλι χωρίς τον Πραμαγκιούλη.

«Καυτή έξοδος» στη Πύλο για τη Καλαμάτα΄80 που είναι όμως το φαβορί και έχει το πρώτο λόγο μολονότι τα «μωρά» του Τσόπελα αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία ότι μπορούν να κάνουν ζημιές, θέλοντας άλλωστε μια μεγάλη νίκη για να πάρουν βαθμολογική ανάσα. Επιστρέφει για τους Πυλιώτες ο Γιώργος Διακουμής, δύσκολη η παρουσία του Γιαννόπουλου.

Στους Γαργαλιάνους δοκιμάζονται οι Δρομείς που ανεβαίνουν σταδιακά και θέλουν να συνεχίσουν τη πορεία τετράδας. Η ομάδα της Τριφυλίας από την άλλη, που ταλαιπωρείται τελευταία από προβλήματα αλλά δεν τα παρατά, θέλει πάση θυσία αποτέλεσμα, ακόμη κι αν αυτό δείχνει δύσκολο κόντρα στους Αρκάδες, μιας και βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Τέλος, η ΑΕ Σπάρτης θα ψάξει την επιστροφή στις νίκες επί του Άτλαντα, που πέτυχε τη δεύτερη επιτυχία του απέναντι στη Πύλο, χωρίς όμως να φτάσει σε επίπεδα που μπορεί, για να πλησιάσει ακόμη πιο κοντά στη σωτηρία αλλά και για να μείνει σε ρυθμούς εξάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των κυριακάτικων παιχνιδιών…

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ – ΛΑΚΩΝΑΣ ΑΓΟΝΓ

ΤΕΝΤΑ 15:00 ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Π. – DASHI ΛΑΖ.

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΣΠΟΚ ΕΥΚΛΗΣ

ΤΕΝΤΑ 17:00 ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Π – DASHI ΛΑΖ.

 

ΝΟ ΠΥΛΟΥ – ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980

ΔΣ ΠΥΛΟΥ 16:00 ΡΙΖΟΣ Π. – ΚΑΡΜΟΙΡΗΣ ΕΛ.

 

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ – ΣΔΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΔΓ ΓΑΡΓ/ΝΩΝ 19:00 ΡΙΖΟΣ Π. – ΚΑΡΜΟΙΡΗΣ ΕΛ.

 

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ – ΣΑΚ Ο ΑΤΛΑΣ

ΔΓ ΣΠΑΡΤΗΣ 19:30 ΔΟΥΒΡΗΣ ΓΕΩΡΓ. – ΚΑΡΔΑΡΑΣ ΠΑΝ.

405 views
Top