Ξαφνική παραίτηση Κοσμά στον Ακάδημο Καλαμάτας

Mε ανακοίνωση του στα τοπικά ΜΜΕ, ο Αποστόλης Κοσμάς γνωστοποίησε την απόφασή του να παραιτηθεί από τη διοικούσα επιτροπή του Ακάδημου Καλαμάτας και να ολοκληρώσει τη διοικητική του πορεία στα αθλητικά δρώμενα του νομού μας, κάνοντας λόγο για θέματα υγείας που δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει το έργο του…

«Επειδή στη ζωή όλα έχουν ένα τέλος, έτσι και η ενασχόλησή μου με τα διοικητικά στον αθλητισμό και το μπάσκετ τερματίζεται για λόγους υγείας. Καταθέτω λοιπόν την παραίτηση μου στην διοικούσα επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του Ακάδημου και παρακαλώ να γίνει αποδεκτή.

Ευχαριστώ τους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες του συλλόγου, για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Η ομάδα έχει βρει τον δρόμο της, έχει γιγαντωθεί σε όλους τους τομείς και θα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς αφού έχουν μπει οι βάσεις για το μέλλον.» αναφέρει ο εξαιρετικός άνθρωπος και παράγοντας Αποστόλης Κοσμάς που ανέβασε επίπεδο τον Ακάδημο από το σημείο εμπλοκής του και έπειτα με τα διοικητικά του συλλόγου.

628 views
Top