Έτοιμοι για κινητοποιήσεις ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και σωματεία για τη Τέντα

Έτοιμοι για έντονες κινητοποιήσεις  εφόσον δεν βρεθούν άμεσα λύσεις γύρω από τα θέματα τα οποία εκκρεμούν στη Τέντα, έτσι ώστε να μην κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των αθλουμένων, είναι ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και σωματεία που χρησιμοποιούν τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις.

Αυτό προέκυψε στη συνάντηση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία της Ένωσης και που βρήκε τόσο τα μέλη της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ όσο και τους εκπροσώπους των ομάδων μπάσκετ της Καλαμάτας να ταυτίζονται σε απόλυτο βαθμό.

Σε πρώτη φάση αποφασίστηκε η δημιουργία μιας ολιγομελούς επιτροπής που θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα και τον πρόεδρο του αθλητικού φορέα Νίκο Μπασακίδη για να μεταφέρει τις προτάσεις και ουσιαστικά τις ανάγκες βελτίωσης των επικίνδυνων συνθηκών στη Τέντα.

Το επόμενο «στάδιο», εάν δεν εισακουστούν οι προτάσεις της επιτροπής και δεν γίνουν άμεσα οι απαραίτητες εργασίες, θα είναι, όπως αποφασίστηκε, οι μαζικές κινητοποιήσεις και η πίεση μέσω των χιλιάδων αθλούμενων και γονέων.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Ας δούμε αναλυτικά ποια είναι τα θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους του μπάσκετ της μεσσηνιακής πρωτεύουσας σε ότι έχει να κάνει με τη Τέντα…

1. Φύλαξη γηπέδου Τέντας

2. Καθαριότητα

3. Θέρμανση

4. Ιατρείο

5. Αποδυτήρια ομάδων - διαιτητών (χειρολαβές - κλειδιά)

6. Λειτουργία Γραφείων Τέντας

7. Κάδοι απορριμμάτων γηπέδου και περιβάλλοντα χώρου

8. Περίφραξη – σταθερά κάγκελα – προστατευτικά στρώματα

9. Καθίσματα (αναπληρωματικών γραμματείας)

10. Αντικατάσταση ηλεκτρονικού πίνακα

11. Φωτισμός (αντικατάσταση προβολέων)

12. Επισκευή αερόθερμου (βορεινό)

13. Προπονήσεις (Είσοδος - Έξοδος Αθλητών)

14. Εξωτερικά φρεάτια Τέντας (καθαρισμός)

15. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ

477 views
Top