Έκοψαν τη πίτα τους οι ακαδημίες του Α.Ο. Κάστρο Μονεμβασιάς

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, στο κλειστό των Μολάων, παρουσία δεκάδων παιδιών και πολλών γονέων αθλητών των ακαδημιών καθώς επίσης και μελών των τμημάτων Mini και παιδικού, η εκδήλωση της κοπής της πίτας της ομάδας μπάσκετ Α.Ο. Κάστρο Μονεμβασιάς.

Η εκδήλωση των ανθρώπων του συλλόγου της Μονεμβασιάς ήταν απόλυτα επιτυχημένη φανερώνοντας στη πράξη τα μεγάλα βήματα προόδου που γίνονται μπασκετικά στη συγκεκριμένη περιοχή της Λακωνίας ενώ περιελάμβανε και αρκετό παιχνίδι.

Το πρόγραμμα είχε οικογενειακό διπλό με ανάμικτες ηλικίες, διεξαγωγή διαγωνισμού ελευθέρων βολών και ελεύθερων σουτ και το κλείσιμο τις απονομές δώρων-συγκεκριμένα δόθηκαν μπάλες μπάσκετ-στο παιδάκι που έτυχε το φλουρί και σε αυτά που στάθηκαν τυχερά στις κληρώσεις οι οποίες ακολούθησαν, ενώ τυχερός αποδείχτηκε και ο σύλλογος αφού το δεύτερο φλουρί "ήταν δικό του".

Τα μικρά των υποδομών χάρηκαν ιδιαίτερα τη γιορτή καθώς, ανάμεσα σε άλλα, ήταν γι αυτά η πρώτη επαφή με ιδανικές γηπεδικές συνθήκες-οι προπονήσεις τους γίνονται στο γήπεδο του σχολείου της Μονεμβασιάς- ενώ λίγο πολύ το ίδιο ίσχυσε και για τους γονείς που ήρθαν πιο κοντά στη καλαθοσφαίριση.

276 views
Top