Μηδενισμοί και... "μπελάδες" για Λακωνικό και Εθνικό Μελιγαλά

Προβλήματα και μάλιστα σημαντικά για Εθνικό Μελιγαλά και Λακωνικό Κρόνο, ομάδες που λαμβάνουν μέρος σε 1ο και 2ο όμιλο της Β κατηγορίας ανδρών αντίστοιχα, καθώς μηδενίστηκαν από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ λόγω παράβασης του άρθρου 4 παρ. Β της ειδικής προκήρυξης το οποίο αναφέρεται στην υποχρεωτική συμμετοχή νεαρών αθλητών.

Ο Εθνικός μηδενίζεται για το παιχνίδι με τον Πελασγό, το οποίο είχε χάσει αλλά πλέον του αφαιρείται και ο βαθμός της ήττας, κάτι που σημαίνει ότι μπαίνει για τα καλά σε περιπέτειες, όντας πλέον ουραγός και αρκετά «πίσω» και ο Λακωνικός για το ματς με το Φιλαθλητικό το οποίο είχε κερδίσει, πέφτοντας στη τρίτη θέση της βαθμολογίας και κινδυνεύοντας να χάσει τη β φάση.

Αναλυτικά οι επιστολές που έστειλε η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στα δύο σωματεία…

ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΚΡΟΝΟΣ

« Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., στην συνεδρίασή του της 03/02/2016, έκανε δεκτή την εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και επέβαλε στο σωματείο σας, ποινή μηδενισμού στον αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Σ. ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΚΡΟΝΟΣ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Γ.Σ., για το Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Ανδρών, που διεξήχθη στις 30/01/2016. Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 20-0 υπέρ της β΄ ομάδας. Η ποινή του μηδενισμού επιβάλλεται για παράβαση του αρθ. 4 (ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΕΣ), παρ. Β. της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας Ανδρών (υποχρεωτική συμμετοχή 2 αθλητών κάτω των 20 ετών γεν. το έτος 1995 και νεότεροι).»

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., στην συνεδρίασή του της 03/02/2016, έκανε δεκτή την εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και επέβαλε στο σωματείο σας, ποινή μηδενισμού στον αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – Κ.Ο.Μ. ΠΕΛΑΣΓΟΣ, για το Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Ανδρών, που διεξήχθη στις 30/01/2016. Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 20-0 υπέρ της β΄ ομάδας. Η ποινή του μηδενισμού επιβάλλεται για παράβαση του αρθ. 4 (ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΕΣ), παρ. Β. της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας Ανδρών (υποχρεωτική συμμετοχή 2 αθλητών κάτω των 20 ετών γεν. το έτος 1995 και νεότεροι).»

575 views
Top