Μεγάλα ματς σε Πύλο και Τέντα...

Δυο μεγάλα παιχνίδια ανοίγουν το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας, με τα αποτελέσματά τους να κρίνουν την επόμενη μέρα για τις ομάδες που αναμετρόνται.

Στη Πύλο η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τους Γαργαλιάνους σε ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες αλλά κυρίως με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς τα δυο σωματεία παλεύουν για τη σωτηρία. Οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι ενώ βρίσκονται και ψηλότερα στη βαθμολογία, κερδίζοντας μάλιστα και μέσα στους Γαργαλιάνους στον πρώτο γύρο.

Ο Φώτης Τσόπελας δεν έχει προβλήματα σημαντικά αφού θα παίξει και ο Γιώργος Διακουμής σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που θα παραταχθούν χωρίς τον Μουραφέτη και πιθανότατα τους Καψιμάλη, Μητρόπουλο.

Η δεύτερη μεγάλη αναμέτρηση διεξάγεται στη Τέντα όπου η Καλαμάτα 80 υποδέχεται τη Μεσσήνη. Οι γηπεδούχοι καλούνται να συνέλθουν μετά την ήττα από τον Ευκλή που ήρθε μάλλον απρόσμενα έτσι ώστε να μείνουν στη πρώτη τριάδα και να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο την είσοδο στη τετράδα ενώ ο ΓΣ Μεσσήνης θα ψάξει το διπλό και τη ρεβάνς για την ήττα του α γύρου προκειμένου να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά, ψάχνοντας τετράδα.

Πρόβλημα για τη Μεσσήνη η απουσία του Αντωνόπουλου, ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους Τσιμπούρης και Κίσσας. Κοινό σημείο των δυο αγώνων οι διαιτητές αφού ορίστηκαν να τους διευθύνουν οι Κυριακόπουλος και Ρίζος.

521 views
Top