Στον 1ο όμιλο η Μικτή Ομάδα Παίδων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Την προκήρυξη των Πανελληνίων Αγώνων Μικτών Ομάδων Παίδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών εξέδωσε η ΕΟΚ πριν απόμ λίγες ώρες.
Η έναρξη των αγώνων των ομίλων ορίζεται η 12η Μαρτίου 2016, με την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ να συμμετέχει στον 1ο όμιλο. Ας δούμε αναλυτικά τους ομίλους:
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: ΕΣΚΑΗ, ΕΣΚΑΚ, ΕΣΚΑΒΔΕ, ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ΕΣΚΑΣΕ
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: ΕΣΚΑΘ, ΕΣΚΑΣΚΕΜ, ΕΣΚΑΣΔΥΜ
Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ: ΕΣΚΑΣΘ, ΕΣΚΑΣΧ, ΕΚΑΣΑΜΑΘ
Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ: ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΚ
Ε΄ ΟΜΙΛΟΣ: ΕΣΚΚ, ΤΕ ΧΙΟΥ, ΤΕ ΣΑΜΟΥ, ΤΕ ΛΕΣΒΟΥ, ΤΕ ΔΩΔ/ΣΟΥ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 12-13/03/2016
ΕΣΚΑΒΔΕ - ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ
ΕΣΚΑΚ - ΕΣΚΑΣΕ
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 26-27/03/2016
ΕΣΚΑΣΕ - ΕΣΚΑΗ
ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ - ΕΣΚΑΚ
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 10-11/04/2016
ΕΣΚΑΗ - ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ
ΕΣΚΑΚ - ΕΣΚΑΒΔΕ
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 24-25/04/2016
ΕΣΚΑΒΔΕ – ΕΣΚΑΗ
ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ-ΕΣΚΑΣΕ
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 07-08/05/2016
ΕΣΚΑΗ – ΕΣΚΑΚ
ΕΣΚΑΣΕ-ΕΣΚΑΒΔΕ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στον Α΄ Όμιλο, θα συναντηθούν μεταξύ τους ένας με όλους σε ένα γύρο.
Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στους αγώνες του Β΄ & Γ΄ Ομίλου, θα συναντηθούν μεταξύ τους ένας με όλους σε ένα δύο γύρους.
Τα αμυντικά συστήματα που θα εφαρμόσουν οι ομάδες είναι ΄΄mantoman΄΄ και ΄΄mantomanpress΄΄. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η εφαρμογή κάθε μορφής ζώνης και ΄΄ zonepress΄΄. Η διάρκεια της ομαδικής επίθεσης θα είναι 30΄΄. Οι αγώνες θα είναι διάρκειας 4 Χ 10 λεπτών.
ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στους αγώνες οι ομάδες υποχρεώνονται να πάρουν μέρος με επτά (7) αθλητές που γεννηθήκαν το έτος 2001 και πέντε (5) αθλητές που γεννήθηκαν το έτος 2002.
Αν μια ομάδα δεν έχει τον συγκεκριμένο αριθμό αθλητών, μπορεί να χρησιμοποιεί περισσότερους από την μικρότερη ηλικία.
Οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να χρησιμοποιούν όλους τους αθλητές το λιγότερο δέκα (10) λεπτά σε κάθε αγώνα.
Συγκεκριμένα τον αγώνα θα ξεκινήσουν πέντε αθλητές, οι οποίοι θα αντικατασταθούν από άλλους 5 στην υποχρεωτική διακοπή του αγώνα που θα γίνει μόλις συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Οι δύο αθλητές που απομένουν , θα συμμετάσχουν στο πρώτο δεκάλεπτο του α΄ ημιχρόνου.
Κατά τη διάρκεια των δύο δεκάλεπτων του α΄ ημιχρόνου, και κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκάλεπτου του β΄ ημιχρόνου, δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση αθέλητων, παρά μόνο σε περίπτωση τραυματισμού, των οποίων θα επιβεβαιώσει ο Ιατρός του αγώνα. Αν ο τραυματισμένος αθλητής, επανέλθει στον αγώνα, θα πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσει δέκα λεπτά συμμετοχής.
Η κάθε ομάδα είναι υποχρεωμένη να προσκομίσει στην Τεχνική Επιτροπή, φωτοτυπίες δελτίων αθλητικής ταυτότητας, θεωρημένες από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης ή της Τ.Ε.
ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΟΚ ΠΑΙΔΩΝ
Στην ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ θα συμμετάσχουν οι μικτές ομάδες ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ & ΕΚΑΣΘ και δύο μικτές ομάδες που θα επιλεγούν από τους Περιφερειακούς Προπονητές σε συνεργασία με τους Ομοσπονδιακούς, μετά τη λήξη της Α΄ Φάσης των αγώνων.

270 views
Top