Η τεράστια μπασκετική προσπάθεια στη Κορώνη και το γηπεδικό πρόβλήμα

Σε ανακοίνωση που μας απέστειλε η πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ Κορώνη 90, Χρυσοβαλάντη Λευτάκη, αναφέρεται στη προσπάθεια η οποία εξελίσσεται από τη νέα διοίκηση, που αξίζει να αναφέρουμε πως αποτελείται μονάχα από γυναίκες, «κάνοντας στάση» στις γηπεδικές δυσκολίες που υπάρχουν και ευελπιστώντας ότι θα έρθει η λύση με τη παρέμβαση του δημάρχου κ. Καφαντάρη. Αναλυτικά…

«ΚΟΡΩΝΗ ΄90 ....ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ.....

Η ομάδα που υπάρχει 26 ολόκληρα χρόνια, μόνο και μόνο για το μεράκι των λιγοστών Είναι το σωματείο που χωρίς χρήματα αλλά με την οικονομική συνεισφορά του κόσμου μπορεί ακόμα και "παίζει μπάλα" .

Χωρίς γήπεδο εδώ και χρόνια προσπαθεί και αγωνίζεται και κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων της καλαθοσφαίρισης. Για τη φετινή χρονιά ξεκίνησε τμήμα κορασίδων με προπονήτρια τη Σάσα Μπίζου, το αντρικό συνεχίζει τις προπονήσεις του με προπονητή τον Λευτάκη Σπύρο και στο παιδικό τμήμα προπονητής είναι ο Ακης Γεωργούλος. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως και οι τρείς αφιερώνουν τον πολύτιμό χρόνο τους εθελοντικά.

Το ευχάριστο βέβαια είναι πως για πρώτη φορά στα αθλητικά δρώμενα διοικείται ομάδα αποκλειστικά από γυναίκες, οι οποίες βέβαια, ως πρώην μπασκετμπολίστριες της Κορώνη ΄90 θέλησαν τη συνέχιση και ύπαρξη του σωματείου.

Το μεγάλο εμπόδιο βέβαια είναι το γηπεδικό αλλά πιστεύουμε πως με τη βοήθεια του κόσμου και πάνω απ όλα με αρωγό τον Δήμαρχο θα καταφέρουμε να επιλύσουμε και αυτό το εμπόδιο. Άλλωστε ο κ. Καφαντάρης έχει αποδείξει περίτρανα με τα έργα του πως είναι κοντά στη νεολαία και προωθεί έργα για τον αθλητισμό»

986 views
Top